Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare i ne mogu da verujem koliko ste neuki, glupi i zadojeni mržnjom. Donja Gradina je mesto gde je ubijena većina logoraša iz Jasenovca. Nalazi se na suprotnoj strani reke Save u odnosu na mesto nekadašnjeg logora. Logoraše su prebacivali skelom iz Jasenovca do Donje Gradine i tu ih masovno ubijali. Kako vas nije sramota šta pišete.
Sto u hrvatskoj niste izgradili? Tamo je jasenovac
Imal ista pametnije ova dvojica da smisle..
Tko će sva ta svetišta obilaziti,tvoja i Vučićeva porodica možda??
Debili odvratni
Pa ova vijest nije nova, to se zna vec vise od godinu. U proljece je Vucic bio u Dubici i oko 9 mil. KM je za to predvidjeno, zasto se tad niko nije bunio iz Federacije. U ostalom nije problem sto podizu svojim zrtvama obiljezja i trebaju, nego je problem sto potomci muslimanskih i hrvatskih zrtava iz Jasenovca svoje pretke nalaze u beogradskim listama poginulih Srba.
Cuj zlobnog podnaslova,na tlu bih,pa ima li srba u bih ili je to vasa prcevina mislite,e zbog toga ce te da cuvate ovce i koze od tuzle do sarajeva,dobijate svakako pedale svaki dan od komsiluka sad ce vas pustit i amerikanci vrlo brzo niz vodu
Što ne biste napravili jedno svetište dolje u Hercegovini? Pa usput i da popravite i asfaltirate one puteve?
Vucic je tipican primjer fasiste, on bi da gradi, pazi sad, svesrpsko svetiste, i to u tudjoj drzavi BiH! U Hrvatskoj mu je to zabranjeno! A po citavoj nesretnoj Srbiji je toliko masovnih grobnica u koje su srpski ratni zlocinci zakopavali Albance, te uz granicu sa BiH i Bosnjake! Pravi tamo svetilista tim nevinim zrtvama srpskog terora i agresije, bijedo od covjeka!
Samo idioti se pale na ove priče, ali baš idioti sa jednocifrenim koeficijentom inteligencije. Normalno je da se gradi i to ne može niko osporiti i dzaba se ložite. BiH je zemlja i srpskog naroda, nisu srbi nacionalna manjina, pa da zavise od Bisere.
Izdali ste Peruna.
Lakše svetište nego tvornicu
Njima se ratuje. Gotovo.
Ma nek prave ba...Kod njih svakako i niko ne vjeruje u Boga...Bit če to prazno...Nemojte se obazirati
Baš ne smiju u Hrvatskoj ? Pitam za slovenca?
Oooo otocani , sa ima ba ? :-D
Vec su provaljeni, ispod tzv srBskog svetista ce napraviti katakombe u koje ce smjestiti oruzje i nekoliko topova pa kad dodje vrijeme za to sa te lokacije tajno gadjati Zagreb.