Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesi pito dodika i covica koliko je hrvata u rs protjerano ubijeno i na kraju onemogucen povratak?Naravno da nisi jer te neinteresuje!!
Vuk dlaku mjenja ali ćud nikad. Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom - izjava je Aleksandra Vučića, koja je ušla u anale govora mržnje i ratnohuškačke retorike, a izgovorena je 20.07.1995. godine.
E ovaj gad mi pokvari dan
Pichkousto zlo Vucic
Bošnjaci su iz historije naučili lekciju ali Cvetković-Maček koalicija nisu izgleda još. Bosna nikad nestati neće!
Radiš šo su radili Cvetković-Maček, nastavili Tuđman -Milošević i ti bi sa Milanovićem pokušao, ali nemoj. Propast će vam kao i prethodnicima.
Himzo dugo te nije bilo s tim komentarom, baš sam se bio zamislio, šta je s tobom!
U medjusobnim razgovorima ih samo ometa prisustvo Trumana u Jadranskom moru, kad ga ne bi bilo oni bi se vrlo brzo dogovorili.
Mrs licemjeru i manipulatoru pickousti.
A kome pripada rs?
Parada 01.03. III. Armija je u pripravnosti
ko ne shvata da ovaj picousti stoji iza svega što se dešava u četnitetu taj nema pojma ni o čemu!!!!
De Vucicu ne pravi se lud. Tvoj pulen je samo zbog rijecnika zasluzio osude, a zbog protivdrzavnog djelovanja mnogo vise.
1 marta parada abih u sarajevu
Mislim da vam je prikladniji za paradu vaše vojske 8. marta
Misliš vitalne nacionalne interese, hahaha.
u srbiji jutros zaplenjeno 23 tone materijala za pravljenje 50 tona spida a vi meni ne verujete kada vam kazem da vasa deca trpaju nasu robu u nos
Misliš vitalne nacionalne interese, hahaha.