Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki u regiji brutalno lazu o devedesetim godinama proslog vijeka
Ubi ga podatak da 1.200.000 turista odmara u Hrvatskoj. Nemože četalj to podnijeti.
Trebaju mu 3 kineske "fabrike" da dostigne što Hrvatska zaradi za dan sezone. Jučer smo dostigli cijelu 2020. Nizozemci tek dolaze, jer smo im zelena zona. Talijanci dolaze u zadnji čas, nikad s njima ne znaš, a prije su svi dolazili u 8. mjesecu (feragosto).
Pazi ko to kaze, master of disaster
Ako iko ne razbuca bejha to će uraditi ovaj portal.Non stop širi mržnju i pusta najodvratnije komentare kojih se svako ko imalo ima ljudskosti u sebi srami.
Negotivim ga,ali ovo je ispravno,i prosle godine je bilo tako ja mislim da je kako kaze.
Pa to i za Srbiju misle. Čak i doktori koje si otjerao
isto ko sto ti friziras ekonomske podatke, racunas bruto platu itd
Izrael vakcinisao sve pa eno bilježe nikad veći broj zaraženih. SAD ih stavio na crnu listu a i sami pozivaju na masovno vakcinisanje. Nije problem kad kapitalizam dostigne nivo gdje ti žeđ za zaradom vrijeđa inteligenciju, problem je što ljudi to olako prihvataju.
debili okani se drugih
Lazu svi a ti prvi.
Pa ti slazes dok otvoris te zvalje
Viči,viči.Reci narodu da je Geotex otišao jer si im prestao davat subvencije.Da se narod ne brine zbog 1200 novihnezaposlenih nek se brine koliko tko ima zaraženih. Ne troši se lova u Srbiji nego u drugim zemljama pa se njima diže BDP.Nema veze ti ćeš ionako i za to lažirati podatke.
Mrššš tamo
Aaauuuuuuuu.....ko im kaže i popuje??? Broj 1 lažov.
Krivo mu što Crna Gora kupi pare lopatom. Krivo mu i što Hrvatskoj ide trenutno dobro, ali mu više krivo zbog Crne Gore. Pa bi ih sada natjerao u lockdown, ali kurko.
Sta se plašiš kaži slobodno hrvatska...
Nejmas mora labelo, kmeeeeeeeeeeeee