Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebe mi se za izbore u Srbiji, a i u BiH. Izbor iste bagre godinama i tamo i 'vamo je dokaz da je narod glup.Pozdrav iz Banja Luke.
@ninina Tako sto je placao strrancima 5000evra pi radnom mjestu (subvencije). I to za bijedne plate od 250e pa ljudi ne smiju u wc vec moraju pampers da nose - glupaco
@sarajlija537 najbolji na svijetu su u Banjaluci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vućić je možda jedna od lošijih opcija u Srbiji, ali je više uradio za Srbiju nego što je u BiH uradio i jedan od političara.
Cestitke Vucicu, jedini ti mozes preporoditi ovaj nas Balkan.
NOKIA Tunes
Raskinula devojka sa mnom ocu da umrem
Vucic-kukavica, lazov i dramoser. Jankovic- kulturna mazuretkinja koja tezi prostituciji, Seselj-majmun koji je napustio kavez da smeta novoj desnici, Jeremic-Kostunica sa laptopom, Parovic-dramoserov keric. Obradovic-Artemije u odjelu, Canak-DOS-ov olos.
pobvedi Vučko Aleksandrović
Prvo do dick-a odyebi pa onda mozemo pricati.
Pobjedio av, av av.
jarane klix uradio full analizu ko da su izbori u BiH.
Cestitamo vucicu turcine :D
Novalicu, primjere naš i ti se kamdituj za predsjednika da te gađamo jajima...
Sobzirom na izuzetno prljavu kampanju koju je vodio, optuzu7juci Jeremicevu zenu da je bos narkomafije, VUCIC JE COVEK KOME SE APSOLUTNO NE SMIJE VJEROVATI.
Svaka čast na pobjedi. Poslaću ti jedno Labelo na poklon
Spremte se spremte
Bilo je i za ocekivati.