Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovaj padne, tresnuće jako. Čuće se daleko.
@Zanovijetalo Hahaha ali bas
a mozel jogurt u helikopteru ha ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda je glumac, mozda ima zenski reproduktivni organ umjesto usta, al frajko sa obrazom ide i dijeli, ima organizovanu vanjsku politiku. Mi imamo 3+ drzavnika koja nisu u stanju sebi zavrsiti somun u Aišinoj pekari.
Vule, popi sta god, uhvati'ce te zeljanica!
Dzabe ti je četo dolazit u sandzak izgubio si ga 11jula 1995 genocidasu jedan
Haj me slikaj, al' de nek' bude ono k'o spontana.
Bosnjacka autonomna oblast (BAO) Sandzak jedna je od prosperitetnijih sredina zaostale, primitivne i raspale Srbije tj Krnje Srbije bez Kosova. Bosnjaci imaju fabrike jeans hlaca, tekstilnu industriju, brojne druge firme. Bosnjaci znaju u Sandzaku kako se biznis pravi. Osim toga, navijaci FK Novog Pazara su pobratimljeni sa Fenerbahceom u Turskoj. Sve u inat poganom krstu
@KelleKulesi gdje matere ti biraz ti skonta te fabrike,da mi ih jednom pokazes
@KelleKulesi Bukvalno jedan od najnerazvijenijih delova Srbije, što je proporcionalno dužini otomanske okupacije.
Ja mislio folirant bolestan.
Ovo nije zeljanica nego zeljanik.Velika je razlika.
Ma ovaj Vučić je barem uz svoj narod. Oba 3 međeda se sakrila i ne izlaze iz brloga. Bakir samo serenda o tome šta bi trebalo raditi. Fadil- posebna priča najbolje na ništa ne radi manje štete pravi. Sebija- zatvorila KCUS isključivo dolaze tamo da se liječe i stalno testiraju iz SDA. Ostali pomriješe po kućama ko miševi. Ako nisi u SDA ili blizak njima SBB i DF nema te brajko moj idi u dom zdravlja tamo vamo dok ne krepaš.
To je pravi srpski predsjednik i brine za sve Srbe bilo u Srbiji ili RS a i za sve lojalne gradjane Srbije. Obilazi sva zarista i ne krije se u trezoru.
....hebo te on u žvalje
Sto ne objave da 8 siptara sa kosova lezi u srpskim bolnicama i da sad kupuju srpsko brasno i ostalo bez carine.
gospodin, kad otovoris rijecnik i odes na rijec prevara stoji njegova slika
Burek u svemiru
Oscar
Zukurlicev kafic u Novom Pazaru prije par dana usred dana pun ko sipak
A sto Izetbegovic ili Dzafeeovic nisu posjetili Sandzak? Sramota koliko zapostavljamo Bosnjake preko Drine.
Ovaj covek je opasan. "Unseren Kindern - Die Zukunft durch Adolf Hitler." ( Izborni slogan A. Hitlera) "Aleksandar Vucic - za nasu decu." (Izborni slogan A Vucic 2020). Da vam ne prevodim. Isto je.
Ti spadas u one koji veruju da se Vucic slucajno zatekao u sneznoj oluji i spasao dete iz snega. Naravno pred kamerama. Verujes da Srbija ima najveci rast u Evropi. Verovatno si ubedjena da Vucic govori kineski. itd.... Ja sam izneo cinjenicu. Slogan je cak iz iste kuhinje.