Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Decko se pravi kao da tuguje, a u realnosti vara citavu Srbiju sa Mitrovicem.
sve mu suze niz ledja
Jedan kišobran za tvoje suze.
Plakao nocima? Pa sapunice za tebe nula. Nisi plakao kad si nosio TRONOZAC iznad Sarajeva.
hahhaahahah ovaj bez kamere ne prdne a kamoli sta drugo, lazovcina.
Hajde za početak da BH Telecom i Telemach uklone Pink i Happy iz svoje programske šeme!
A tobejarabi .... šta smo toliko zgrješili, pa moramo živjeti sa i pored ovakvih!?
vučić ogrnut janjećom kožom, ko tebi i jedno slovo vjeruje i zaslužuje da ga prikolješ monstrume chetnichki sa snajperom iznad Sarajeva
Eto sav si oteko od suza, glumac
Nakon sto je otac ubijene djevojcice gostovao na opozicionom i od vlasti satanizovanom mediju na novoj, ovaj je morao kao sto to radi uvijek, skrenuti paznju i napraviti kontru, pa je konacno otisao u Mladenovac, gdje je sin clana njegove stranke pobio tolike ljude. Koji "majstor" prevare i obmane. Jedina zrtva koja moze biti u Srbiji je on. Sve mora da se vrti oko njega.
Gdje njegova suza kane tu zemlja gori,e cuj cijelu noc plakao🤣
Pič...usti lažov
bolestan lik
Laže,nije bio i nije se upisao. Zato i ima proteste tamo
Plakao je nocima, a onda je iz dana u dan nastupao na svim mogucim televizijama u sanaciji stete po "sistem" koji po njima nije zakazao. Ja mislim da ni onaj Kim ne nastupa u Sjevernoj Koreji svaki dan ko ovaj. Ubi ih lik u pojam. Milosevi je imao par medija, a ovaj deset puta vise u provodjenu iste politike. Svako malo ima "istorijski" nastup".
Monstrum psihopata i lažov....
On je trebao za glumca...pogrijesio profesiju.
Noćima je plakao i borio se... Baš je heroj kakvog Srbija i zaslužuje... K'o Kraljević Marko... A Vulin k'o Šarac.
Samo jedna osoba tamo moze biti zrtva - a to je Vucic. Lik koji je u ratu nastupao sa kisobranom i stalkom, a u miru skoro svaki dan propagira ili kupuje oruzje. Ludilo mozga - citiram anonimnog taksistu.