Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj drame! Srbijanski mediji su jedna velika zadruga
Aca Dramos_er
Kad niko nije vjerovao da će izbiti rat u Ukrajini i kad su svi mislili da je to samo američka propaganda Vučić je sa sigurnošću izjavio da će rata biti. Ljudi na takvim pozicijama su veoma upućeni, samo je pitanje da li zele da to podjele sa narodom.
Više o tome čitajte u informeru
Nekadasnji Dalmatinski glumac Spiro Guberina u jeku karijere kao komicar - pljunuti Vucic
Do -Dick te obavijestijo poslije posjete 🤦‍♂️ MARS .
Ja da sam normalan Srbin, poludio bih s ovim pičkoustom ženom
Mogla italijanska mafija zamoliti da malo dovedu u red sve nas na. Balkanu, nema druge.
Ako Putin sutra ujutro proglasi mobilizaciju...biće da je Vučić u pravu.
Možda i njega mobiliše !!
Šupkousti
Vucicu pusti Atonsko skloniste, da otpevaju jednu pesmu!?
Sve je u Allahovim rukama.
Konačno je priznao da su mali.
Ma pusite ga uvijek na kraju i vi i rusi, nakon svakog rata ostaju gladni i unazadjeni
kondom
Ne moze gore biti za srbiju. Ako stane na stranu rusije izgubit ce sve, ako odbije gubi rusiju i svoje glasače. Na kraju krajeva uspjesno ih je ubjedio da je srbija opasan igrač.
Sta stalno prizivate rat. Kao da jedva čekaš da zapuca. Koliko ti je omladine otišlo u bijeli svijet kao i u BiH, RH šta ti misliš da će starci ratovati. Nakupovao si oružja ali ko će rukovati sa njim, hoćeš li ti ili Dodo. Gdje ćeš prvo udariti na BiH ili Kosovo. Da ti ne ostane samo beogradski pašaluk na kraju.
Ne treba ništa prizivati! Globalni sukob je već počeo, pređena je linija bez povratka što se Putina tiče. Sada bi se jedino mogao prizivati - mir!
TAČNO kad je Vučko prosli put komentarisao ovako nesto (spominjavsi liniju Slavijansk-Krematorsk-Bahmut), Ukrajina preokrenula na svoju stranu...takoda je Vučko koban po braću Ruse. Btw, .ebeš Ukrajinu, Rusiju i Vučka skupa - da ne bude zabune.