Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako ko drži do sebe ima kolekciju satova, za razne prilike....evo ja, imam 6 komada, razlicitih ...kupio na ciglanama a sve za 15KM
Imao je i Sanader , sad se potuca po sudovima ...
Znači vučko je bio u kupovini kod Klix.ba za svoje birače u Bosni je kupio sebi reklamu na portalu :)
U zivotu ne mozes birati 3 stvari,oca,majku i predsjednika Crne Gore😂
Ja sam sretan, uopšte nemam sata.Šta će mi sat. To je isto ko kurton ili bez njega. Pametan ne treba sat. Haha, dati za sat i fening, ne bi ni sat, a odjelo ne mogu ni smisliti. Podsjeća me to sve na idiote necivilizovane koji su sve dali da se domognu moćnih pozicija, samo da su oni neko i nešto a blage veze kako će napraviti poštovano civilizovano i slobodno društvo, Čovjek kad je u duši faron to je naj bluz.
Nije cudo sto Milo nosi unikatne satove znaci po narudzbi.Zaradio na fin nacin svercujuci cigarete i ko zna sta jos od robe.
Vučko zavija i laje, a Milutin šverca. Vrlo jednostavno
a covic ima magarca koji ima zlatne potkovice..
Nakralo se jbg,sve sto su prijasnji kriminalci stekli oni su uzeli a da ne pricam od naroda ..a gledaj ih kako poziraju a mi ga glabamo .
Malo Klix da pogura Vucica (sto za jednoga) u vrijeme predizborne sutnje u Srbiji. Nije se djaba reklama placala...
koja je svrha ovoh priloga, niti jedan od njih nije političar iz BiH, jedino naslućujem jednu podlu poruku ,a to je da je Vučić skroman i da glasači iz BiH koji imaju pravo glasa sutra glasaju za njega...
Niko nezna baš čemu ova usporedba? Vučić nije svojima drag a kamoli drugima, ali ovi na Kliksu uzvisuju Đukanovića kao da ovaj sad zarađuje lovu na legalan način. Pa kolika je plata onda kod crnogorskog predsjednika pa izračunajte koliko može kupiti satova. Ovo je samo dokaz da se živi od komercijale, novca od reklama, nema više istraženih novosti
Bakiru Sebija govori koliko je sati
Đukanović nije kolekcionar, nego lopinger!
Volim satove, imam par satova za razne prilike, od razni chronograph do smart watches ni jedan sat ne prilazi 400$
Dobro, znate li vi iz Klixa da je izborna tišina u Srbiji? Koliko su vam platili za ovaj članak?
Istaknute ličnosti (bez obzira na koji način bile istaknute) i (i bez obzira ko one bile), satove uglavnom dobijaju na poklone (da li zaslugama, da li ulizgivanjem). Tako da ništa ne znači kakav ko sat nosi.