Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Cg najbolje prosla. Ratovali u Hr po Bosni klali i nakraju oni sad kao moralne gromade. Da je pravde odgovarala bi Cg zajedno sa Srbijom
aleminho Tako.je klao je Milo Djikanovic
nekoliko mojih rodjaka po starini je 6. Aprila 1992 iz Niksica i Kolasina doslo da se bori u redovima VRS-a u Kalinovik. Isti smo narod imamo ista prezimena i svi smo Srbi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zamisljam situaciju da je Angeli Merkel heroj Hitler, Mengele ili Himmler, da javno prica da je Ausvic bio prihvatni centar za izbjeglice i osudjuje Austriju sto su donijeli zakon o negiranju genocida. Nepojmljivo, ali tu se vidi ko je covjek, a ko bi ooet sutra isto pocinio bez oklijevanja.
Da da vuk dlaku menja al cud nikad on i danas mislim za jeenig srbina 100 muslimana il 10000 muslimana a vamo se pravi neki prijatelkski
Nisi ocekivao od Crnogoraca da budu normalni kao i citava Evropa? Cudna izjava...
Misliš spustite malo pogled i vidite šta vam narod u Srbiji radi. Prodali ste sve što je vrijedno u Srbiji i narod pobježe. Srbija će postati kloaka Kineskih "tehnologija" u Evropi. Batali Vučiću i Crnu Goru i Bosnu sve ostale. Uređuj svoju avliju dok nije prekasno!
Ovo je udarac istoriski za Srbiju Bravo Crnoj Gori 👍
16. Feb. 2015. SKANDAL U BRISELU: Aleksandar Vučić uzvikivao „Živeo Šešelj“! U tekstu pod naslovom “Srpski premijer izgubio kontrolu u Aveniji Luis“, novinari novina “La Derniere Heure” navode da je premijer Srbije prijetio prolaznicima koju su ga snimali kako briselskim ulicama uzvikuje “Živeo Šešelj! Bravo Šešelj!” Autor teksta je Vučiću zatim očitao lekciju: “Vučiću, Brisel nije Beograd, pa da radiš šta hoćeš”.
Mozda bi ponekad trebali i pogledati kuda hodate?
Čovjek nudi mir a huška na rat.
....i nastaviti putem genocida. E neće moći ove noći. Sabijeni ste u ćošak.
Genocidan narod!
Srbi ne priznaju genocid i druge zlocine a ponose se njima
Ma vjerujte da je on znao da ce oni to u Crnoj Gori usvojiti i njemu je drago zbog toga jer ce se on sada rasplakati i reci evo vidite šta nam rade i ja cu se boriti za svoj narod al u ku&cu (ustvari za svoj ostanak na vlasti).Hajde što smo mi narodi svi u BiH ludi i glasamo i imamo ovakve politicare al ovaj sta njima radi u Srbiji pa to je živa komedija al iskreno najiskrenije pa čovjek nema gdje ne iskače još samo u haali ga nismo vidjeli ostalo je prekucao.
Pozdrav iz CG za pošteni bosanski narod. Mi smo juče pokazali da smo na strani pravde i istine uprkos strahovitom pritisku Srbije zadnjih godinu dana. Moramo se zajedno udružiti protiv tog zla i zato komšije samo kulturno i složno. I bojkot srbijanskih proizvoda, to njih najviše boli. U CG je svake godine sve manje uvoza iz srb. Kupujte lokalno i živjeli!
TTREBA GLAVO VISOKO I LICEMJERNO VODITI POLITIKU GOVORITI DRUGO A DRUGO RADITI FUUUJ ISTINA JE SAMO JEDNA NEMA CILE MILE
Čitav svjet vidi i zna da ste genocidaško pleme bez srama i bez stida.
Usnonja priznaj zlocine priznaj genocide mislis kupiti nas sa kineskim vakcinama da zaboravimo Pa nismo svi sarajevske Jugobhalije