Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi učestvovao ni u agresiji, znamo da su oni snimci sa jevrejskog fotošop. Heheh
ucenik voje seselja,ratnoga zlocinca...
VLADALAC!😊
treba pitati: Pa Vucicu, zar ocekujes da te ne pokusaju napasti civili ciju si djecu gledao kako su granatirali ti tvoji sa brda ili si sam ucestvovao u ranjavanju itd civila?
Vucic hoce da ostane pedofil koji je snajperisao djecu i siguran od roditelja ciju djecu je zlostavljao.... kako to? srpske vrijednosti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa bošnjaci uživaju kad ih neko sažaljeva...
OPA MILE??? Sada su Bosanci oni koji treba da se stide??? Vučko se malo ili malo više zaigrao. Pa niko nije urlao sa govornice za jednog Srbina ubićemo 100 Muslimana. Ko ti je bio instruktor na Jevrejskom groblju u Sarajevu - kada si snajperisao? Ko je napravio samosačekušu u Srebrenici, pa dva bezbednjaka iz BIE završila u zatvoru? Sve ima snimljeno i zadokumentovano! No, ipak je bolje da obratiš pažnju na svoju avliju. Baš je uneređena.
Koja promjena ploče hahah
Mi smo glupi sto vam dopustamo da imate ikakve veze sa BiH. Idi u svoju zemlju baki pa radi sta oces. Poyy
kakvi integritet PC?to imaju samo države kao Srbija, hrvatska,bih i Kosovo!😂😜
Ali zato ga savjetuješ iza kulisa svakih sedam dana, a nekad i češće. Providna srpska politika...
ne može se budućnost graditi sa ljudima koji su 91-95 bili političari nacionalisti. Nemoguće
Svi trebaju pogledati kako je N1 fino obradio temu Vučić, pogotovo u Srbiji i RS-u.
NE OBUZDAVAŠ,AL PODPUCAVAŠ I PUŠTAŠ KEROVE DA LAJU.....
Sam odgovor govori da ga treba obuzdati a koga treba obuzdati taj radi nesto sto nebi trebao da radi!!
Vucucu tko ste vi, a tko mi. Valjda smo svi ljudi isti od krvi i mesa. Kakv bi ti stav zauzeo da neko negira tvoju drzavu kojom suvereno vladas
Nije tvoj posao ni da ga napućkavaš :D
Frajer je mutan kao Vardar. jedno prica, drugo radi. Dovoljno je pogledati emisiju na N1 koja se sastoji samo od njegovih istupa kroz period od 25 zadnjih godina. Totalni apsolutista, a glumi nevinasce
Samo jednu rijec si trebao reci i svi bi te razumjeli ČUSIDIN !
Šuplju možeš da prosipaš svojim glasačima,ali ne nama Bošnjacima.N1 Vladalac.Sve je rečeno.