Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi ne mogu sa : 1.Hrvatima 2.Bošnjacima 3.Albancima 4.Crnogorcima 5.Makedoncima 6.Bugarima 7.Mađarima (u Vojvodini ) ...hebiga ,nije do Srba ,do svih ovih je.
@novibosman345 himna hrvatske u makedoniji dočekana aplauzima himna srbije u makedoniji dočekana zvižducima i onda se srbadija nešto buni...
Prva tri u redu 1.Hrvatima 2.Bošnjacima 3.Albancima ovo ostalo lupas gluposti.S tim da saradnju srbi i hrvati imaju u BIH... A da vidimo bosnjake... Ne mogu ni sa -Srbima -Hrvatima sreca pa nema vise komsija
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hhahaha. Pa razgraniceni su Srbi i Albanci. Kosovo njima, Srbija vama. E sad, ako bi ti opet pomjerao granice, da se jarane ne iznenadis u kom smjeru bi se mijenjale. Tacno cete ostati na smedrevskom pasaluku, odakle ste i poceli...Sto bi nas narod rekao, ne cacka se mechka u pi..ku.
Krajem godine se pravi druga NATO baza na Albanskom prostoru poslije Kosova "Bonstil" i u Albaniji "Kučova".To pokazuje da je za Ameriku Albanski narod glavni narod na Balkanu.
Šta hoće ovaj agresor Vućić.Njemaćki list"Bilt" je prije nekoliko dana potvrdio da u Preševskoj dolini živi preko 100 Albanaca a koji nemaju nikakva prava,nezaposlenost 85 posto a po posljednjem popisu na Kosovu Srba ima 1.47 posto ili 26 hiljada Srba a stvarno živi samo oko 1 posto Srba od cijelokupne populacije Kosova.Srbija zna da ne može više prijetiti ratom nikome jer su svi naoružani a posebno Albanci motivisani za odbranu svog prostora.
U Preševskoj dollini živi preko 100 hiljada Albanaca potvrdio je njemaćki list "Bilt".
Vucic treba prvo da rijesi problem u Srbiji zbog prodaje djece.
Mentalni sklop svih balkanskih naroda je baziran na nacionalizmu, sovinizmu, rasizmu, seksizmu i u tezim slucajevima fasizmu. Zbog svoje homogenosti u Srbiji je ovaj mentalni sklop jos i najizrazajniji.
Za Vučića je Kosovo - Srbija, je li tako? E, kad je tako, onda je apsurdno ovo što on predlaže. Naime, predlaže razmjenu srpskog teritorija za srpska teritorij!?!? Nije li to zakamuflirano mišljenje da Kosovo i nije Srbija ali ne smije otvoreno reči. Nego pod šiframa i apsurdno...
Evo ga, polako se poceo izvlaciti za ono NEIZBJEZNO = PRIZNANJE KOSOVA :)
Koga god su napali i kuhali imaju problema, sve se vraca vremenom nazalost!!
i bilo bi najpametnije sjeverni djelic Kosova gdje su Srbi odvojiti i da se zavrsi zauvijek s tim, ali medjunarodno pravo mislim da ne funkcionise tako. Mijenjanje granica je veoma teško u 21. vijeku.
"Srbija gradi autoput prema RS Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Šidu da su "Putevi Srbije" počeli da rade projekat za spajanje auto-puta sa Republikom Srpskom preko Kuzmina u dužini od 19 kilometara." Trebao je reci da se gradi autoput prema BiH, jer Vučić "njeguje dobrosusjedske odnose"
Tako je brate Vucko.Samo razgranicenje.Šiptarima Kosovo,Bošnjacima Sandžak,Hrvatima i mađarima Vojvodina.Pa gde cemo mi srbi pod onu šljivu.Auuu breee sveti vasilije pomozi braći Albancima!
sve ste vi americki igraci, i ti i dodik i bakir i svi drugi... predstava za narod, bice kako drugi hoce
Bakir Izerbegović prije jedno šest mjeseci : "BiH će uskoro priznati Kosovo ,možda do kraja godine "...a velikosrpska paščad odmah sazvala sjednicu za nacionalnu sigurnost.
E bas radi toga nemoj da te cudi ako bi npr. nekada i hrvati trazili dio Federacije da ih Srbija ne podrzi ... I nemoj da se cudis i pricas kako vas srbi mrze ( ali moram priznati ni da vas ne volimo i ako ste nam bivsa braca)...
@kasperSRB3 drug ako Hrvatska bude tražila ići će i dijelovi RSa di su bili Hrvati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razgranicite to sa njima i zavrsite pricu !!! Gde nemas svog naroda nemas sta da trazis ...
ili napraviš genocid?
@palamar1975 inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“ to ti radiš i dan danas nista se nije promjenilo cigančiću jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolji pencilin za srpski fašizam i genocidalnost koji hara Balkanom posljednjih 100 godina jesu Albanci. Živjeli braćo!