Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci kako treba - Srbija ne smije uzvratiti kontramjerama !
...a kad će doći red da ja primim premijera Kurtza...
...."pouzdan partner u evropi i svetu" wauuuuuu a nisi u stanju biti pouzdan u svom komsiluku buhahahshshs
Pa normalno da nece!
A jes vučko posto fin, alal mu vera!
Obavijest za stanovnike Sjeverne Mitrovice . Bez panike jutros je stiglo mlijeko i novine.
Pa Bosnjaci nikad ni nisu mislili unistiti Srbe. Gledala je ARBIH milion Srba na traktorima sa samo jednom livadom izmedju ARBIH i traktora. Nismo im nista uradili, valjda radi se o Evropskim vrijednostima.
Pre svega niste smeli zbog Amera a nije da niste hteli, a sa druge strane kakve veze ti imas vise sa Bosnom, ti si dijasporac?
@VitezIstine Ameri nebi nikog stigli zaustaviti, JNA je iza ARBIH pod zemljom bila.
hrvatska,cg,makedonija i kosovo prave pakt protiv srbije...drago mi je pa ima pameti u federaciji i nisu u tom paktu...to je veoma opasan pakt
DA JE OVAKVU HINJA POLITIKU SRBIJA VODILA ZA VRIJEME MILOSEVICA-NIKADA RATA NEBI VODILI A PITALI BI SE ZA CIJELU EX-YU. SADA KAO ONI ZA MIR????
hahahah .. gluposti .. pa sta bi postogli kontra mjerama, kad je svima jasno da samo izvozite na kosovo .. nista ne uvozite, pa nema smisla udarati kontramjere, nego lafo vi dobri pa necete da se "spustate na taj nivo" hahahha
Srbi su toliki lazovi da to nigdje ne postoji,samo psuju i lazu ko psi.