Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste manje mjerkali tude teritorije a navrijeme rjesavali situaciju na Kosovu nebi sad imali problem nesretnice.
Sta su nase crvene linije pa ti ides dalje
srbe treba bombardovati svakih 10 godina po dva mjeseca čisto preventivno
Ma kosovo je zavrsena prica, daj da vidimo sta ce bit sa rs
Kakvo god bude unutrašnje ustrojsvo Republike Kosovo srbi će biti getoizirani.Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika.Po posljednjem popisu stanovništva na Kosovu iz 2011godine na Kosovu ima 1.47 posto srba odnosno 25 hiljada.Danas srba na Kosovu de facto ima manje od 1 posto.
Zamisli ratujes i pogines samo zato sto ti je ovaj sa cvikama tako reko hahahahah
Kako Vučić pokušava da zamjeni naziv,pa kaže Zajednica srpskih opština a ustvari je pravilno Zajednica opština sa srpskom većinom.
Hehehe, moj kume pa imaju i drugi neke linije!! Mogu biti zelene i crvene ali u tri boje neće da mogu nikad, a možda ni tad.
E budale, ljudi moji, samo maze oci svom narodu. I onaj Pacic juce, kaze SAD se slazu sa potrebom formiranja srpskih opstina. Pa slazu se, ali sto ne kazes da su SAD davno priznale Kosovo i da je to njihova crvena linija? Valjda zato sto ti narod to ne zeli da cuje. Cuj slazu se, bas ste sega obojica, ne zna se koji je jadniji...
Srbija je vještačka i samo privremena država. Odvaja se dio po dio Srbije, ostat će u narednih 10-15 godina samo Država/Republika Beograd.
Vase crvene linije su da ukradete od Kosova,BiH i Crne Gore,dio teritorije,pa vide Ameri i znaju,samo se prave ludi,kontaju sta njima guzi.i pase pa ce onda odrediti ko ce biti donji,licemjeri.
Crvena linija je Smederevo 😆