Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek nas Bog cuva od ovog idiota
nije majka klela vucica sto je gadjao civile sa jevrejskog snajperom...nego sto je dao gu.ze kacavendi...
Nemojte se Bosnje brinut, Aca je za vas sve spremio. I brasna, i kukuruza, i graska, i plina, i nafte.......Vase je samo da lijepo pisete o Vucicu, jer Aca cita Klix, i da udjete u Otvoreni Balkan poslije izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koga je Srbija pomagala taj je pod zemljom.
Koji jadnik 🐀!pa srbi su krivi za milione mrtvih! 1 svjetski rat! A sta su srbski krvnici napravili u ex jugoslaviji?👹,koliko su hiljada ljudi ubili? A zasto sad od Kineza kupuju oruzje! Ma kome to dubre laze?🐷
Znaš li šta su antidepresivi !
Samo nemoj nas spasavati matere ti
Koji si ti seronja.
“Sačuvaj me, Bože, srpskog junaštva, hrvatske kulture”
I jadan ne bija. Jedan razarač ili nosač aviona bi bio dovoljan da ga vrati na srednjovjekovne postavke.
Bolan ko vas napada više? Ja bolesnog uma mati mila.Drži se svojih granica i gledaj da ti narod ne gladuje i ne odlazi.Mani se više fantomskih napada.Niko vam ništa niti želi uzeti ni oteti niti vas ima namjeru napasti.
Bojim se da ćemo moliti Vučić da i nas, zaštiti od, Rusa, kao što smo molili za vakcine i brašno, Turska ulaže u Srbiju, gradi tamo, prođoh prošli mjesec kroz Srbiju i Hrvatsku, realno autoputeva, sve izgrađeno, stendard povećan, uđeš u BiH vidiš da je, sitotinjska majka, ako ćemo biti realni,ako zbog mržnje palamudi o, tako ćemo i ostati, 2 najsiromašniji zemlja u Evropi, ludi narod.
Ako riđan,i SDoo narod zna,bude,i dalje vladala,trebat če nama Srbija,i Vučić!Najsiromašnija smo zemlja Evrope,i opet se nešto ku.čimo,a rovimo po kontejnerima,i prosimo od EU!
Samo svedi su ozbiljno shvatili situaciju i pripremaju se.
Dobro, mi to znamo i spremni smo snajperisto. Kad vakat dodje ☝️☝️☝️☝️
Jado jedan, ti sebi umislio da možeš nekog sačuvati. E baš si jadan, a i mi s tobom svi skupa.
I moj babo kaže da će biti taj svjetski rat ali on je još u ratu i u bitkama ima tome 30 godina.
Ja kontakt čim Bakir ništa ne priča dobro je ali i njegov babo ništa nije pričao i nije bilo dobro.
Cuvaj koga hoces, ali RS neces sacuvati cak ako i namagarcis one u Sarajevu koji jos ne shvataju. Vrijeme je na mojoj strani. Kamen je zakotrljan niz brdo. Vidim da se pitas vec sada kako ce Srbija, Beograd i RS prezivjeti svjetsku promiciju 2-og?
Ti,i takvi če te je ukinuti?Jebeš Nato kako ste vi jaki na društvenim mrežama
Ljigavac
Ljude sacuvati a narode treba unistiti
Na klix komentarima su sve degeni i idioti da im nacrtaš ne bi vjerovali a svijet im se raspada pred očima.
Glupljeg,i nepismenijeg naroda,nema na ovoj planeti!