Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoh u Srbiju na kafu...
morao je tiranin vucic popustiti...bia ga je upozorila da su se mnogi poceli organizovati da ga posalju u istoriju...provalili su njegove predizborne fore...u kojim on sve spasava...cekamo potez ovih nasih uhljeba iz BiH koji kopiraju sta sve njihov idol pi4kousti vucic radi...
@gooUser1587025427 I ostani tamo. setaj po izboru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Solak na aparatima, nista od pojacanja mjera
eno ga prikljucio se na onaj prvi BiH respirator, testira ga volenterski
Ovaj će sada upropastiti sve što su dobroga do sada napravili. Prerano je.
"U korak s Evropom" ... KAKVOM EUROPOM, FRANCUSKA SE OTVARA MALO, PAZITE MALO, STO ZNACI DJELOMICNE SKOLE U NEKIM PODRUCJIMA KOJI NISU BILI PUNO ZAHVACENI, ALI UGLAVNOM KAFICI I RESTORANI SE NECE OTVARATI DO LJETA, AKO NE I VISE, UGLAVNOM FRANCUSKA SE OTVARA 11. MAJA, A NJEMACKA SEDAM DANA PRIJE, 4. MAJA! MEDJUTIM U FRANCUSKOJ MASKE OBAVEZNE OD 11.MAJA, ALI CE IH NAVODNO DIJELITI VLADA.
@gooUser1584016874 STO SE TICE NJEMACA, ONI SU ZA RAZLIKU OD DRUGIH RADILI U JANUARU, FEBRUARU, MARTU I APRILU, TAKO DA SE U MAJU, JUNU I JULU MOGU ZAJEBAVATI. NEMAJU PUNO MRTVIH I AKO SU IM PRODAVNICE RADILE, KAO I PRODAVNICE KUCNOG MATERIJALA TIPA OBI, BAUHAUS ITD.
@gooUser1584016874 OD MAJA DOSTA VLADA IDE NA ONU, KO PREZIVI, PRICATI CE. VLADE SU BILE HUMANE, DALE MALO NARODU ODUSKA MJESEC DANA, A SAD DRAGI MOJI, IDEMO SVJESNO U VATRU. VIRUS JE PREDATOR, A MI SMO ONE JADNE IMPALE KOJE PREDATORI LOVE PO SERENGETIJU.
vucic drzi sve pod kontrolom sem N1 gade mi se ovi ljigavci sa pinka informera rts i svih kupljenih ljigavaca koji se prodaju ko jeftine ovce ,,,,jadan je taj zivot kad nemas svoj stav ni zivot ,,,gusite se u go,,,,,sami ste birali
@senadt Sta drzi pod kontrolom magarce vlaski, daleko najvise zarazenih i najvise umrlih u bivsoj YU? Srbija je bila kliconosa ove zaraze po bivsoj YU.
Moj stari komentar:8.4.2020. u 20:02 Ko ce se kladiti da od Maja pocinje opet sve da radi jer vlada nema ni mozga a ni para da se ovo stanje jos duze zadrzi. Otvorice ponovo sve, uz kolateralnu stetu (citaj ljudski zivoti).
Prenesite ovo Solaku,evo mu se šef javlja
Kad če onih 100 evriča?
Nek pomru srbi dabogda umro vas koliko je bosanaca u ratu ABd
Samo za Solaka onog međ€da je rano govoriti o ublažavanju mjera.
Neće penzioneri moć' sam i izabrat' kad da idu u šetnju, bolje da im neko odredi tačno vrijeme.
Nešto ovdje smrdi... Ovaj zatvori ljude 4 dana, niko nikuda, a onda ih pušta u robne kuće bez problema....
Vidi stetoskopa majke mi hahahaa
Ako u Srbiji Vučić kao Predsjednik donosi odluke, a kod nas Solak, logično bi bilo da mi Solaka postavimo za našeg Predsjednika.
E moja srbijo, daleko ste vi od flattening the curve. Fakat ste id,.ioti. U istom ste rangu sa sirenjem u engleskoj i sad nije vrijeme za opsutanje. Trebali ste biti u strogoj karanteni bar jos dva, tri tjedna. Sretno
Radi se onako, kako kaze teta Merkel
Prema dosad vidjenom, svakog dana od jutra do 20:00h : parkovi puni, rostilja se ko da je svaki dan 1. maj, setnje, biciklijade, izleti. Mislim da se sad sijeli vise nego sto se sijelilo u ono vrijeme kad se narod vise i druzio na taj nacin, Koja je uloga ovog policijskog sata i restrikcija osim kraha ekonomije ?