Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod u Srbiji " BOLJEG NEMAMO A GOREG NEĆEMO NAĆI"
Auu to ti ne ide na ruku moj LABELO nećeš se nikada izvući iz ćuze
Ovako nesto je inace i Putko radio. Napravis zakon "za zastitu djece" i onda krenes da hapsis nepozeljne po tom zakonu. Naviknes narod da drzava hapsi "lose ljude" i da ih strogo kaznjava. Onda kad poslije hapse druge jer se bune, narod vec zna da su to losi ljudi - inace ih ne bi hapsili. Naravno, uvijek je pozeljno da su ta krivicna djela nesto sto je tesko dokazivo pa je vise u pitanju volja suda nego materijalni dokazi. Da lakse mozes protivnike trpati u zatvor.
To je kazna za one sto demonstriraju na ulicama protiv njega!!
Preseravanje. Kao glavni problem u drzavi je sto mozes dobiti maksimalno 40 godina a ne dozivotnu. Duzina i strogost kazne ne doprinose smanjenju kriminala - kriminalci ionako nose glavu u torbi svaki dan, bas ga je strah koliko ce godina dobiti. Cak stavise - doprinose ozbiljnosti kriminalnih djela. Zasto rizikovati i ostavljati svjedoke kad te vec ceka maksimalna kazna? To je samo jeftina sminka za politicare da se pokazu kao "strogi protiv kriminala" i maza za oci glupanima.
znaci Vucicu da tebe treba zatvoriti
Mnogi SNS-ovci će biti osuđeni ovim novim zakonom jednog dana.
Pa eto samo ogradi Srbiju svi ste za dozivotne robije.
Number, ogradi ti bosnu, ina će uspjeti sama s muslimanima, ne trebaju njoj ni srbi ni hrvati...vi sve možete sami pa izvolte
Pa onda bi je po slovu pravde trebao prvo uvesti sebi za ratne zlocine pocinjene po Slavoniji, BiH te granatiranju i snajperisanju civila po Sarajevu pa isto tako i po Kosovu.Tvojih tolikoteskih i uvredljivih tadasnjih izjava prema drugimi drugacijim ostalo je dosta snimljeno tonski i kamerom da bi se iolenormalan covjek povukao sa scene.i sam sebe osudio.Istim tvojim stopama i govorom mrznje sad strojevim korakom gazi tvoj BIH idol Dodik
Hebem mu svu zensku familiju ko mi ovdje skida i blokira lajkove
Eh da je ona maljutka na poljinama udarila samo par cenata visocije........
Odmah rezervisi jednu celiju sebi i svome susjedu Dodi. Svakako pusete u istu tikvu i isto radite
Bogorodicin_ ljiljan ODSRBA JE GORE SAMO SRPSKO CVIJECE, KAMENJARSKO.
VUCIC JE SNAJPERISAO SARAJEVO, ZNACI DOZIVOTNA PO SRPSKOM ZAKONU.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Severina , u pokušaju. Inače balega..😂😂😂😂
Prepo se guzici