Komentari (448)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro pogledaj Bošnjo glupi i naivni...šta ti se ponovo sprema..dok se ti dijeliš u 100 stranaka..zarad sitnih ličnih interesa pojedinih kratkovidih..polupismenih đubradi..kama ti ponovo visi nad vratom po ko zna koji put..ali ipak je bitnije "formirati vlast sa strankama građanske orijentacije".Idioti naivni
Srbijanci probaju da se pretvore na Osmansku Tursku (da se napumpaju i da napadaju sve okolo njih). Ista prica sa Erdoganom koji ga Vucic imitira i njih dvojica su redovno u kontaktu. To je sve divlje
@Trulex Da nema EU ovi bi sutra na Bosnu i Hrvatsku opet nahrlili. Vama ovo na Klixu sluŽi samo da lupetate, nigde realnog komentara. Koga Srbija da napadne: Hrvatsku, Bih, Kosovo ??? Svuda NATO infrastruktura i institucije EU, a ona hoće da uđe u EU. I da teorijski napadne, šta će sa tim teritorijama da radi, nigde živog Srbina. Da gospodari i ubira porez ??? Otvorite oči, uključite mozak i ... ne lupajte više svega vam !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Na fotkama sve naoruzanje bivse JNA jedini novi prozvod je slama na prvoj slici 😂
Zmajček, 700 vozila razne namjene je neispravno - samo se vode na evidenciji. Sve što je prikazano - dešava se u Sandžaku. Zašto baš u Sandžaku? Vjerovatno plaše mečku sa rešetom! Da u manjku su i za 1800 oficira - zašto i to?
@registarcija Lazari i Miloši nisu makli od prototipa. Srbi su zavarili ploče na šasiju i napumpali zrak srpskim zrakom, sve ostale komponente su kupljene u inostranstvu. Retrovizor od IKARUS autobusa na transporteru izaziva urnebesni smijeh kod svakog poznavaoca vojne tehnike. 200 bombardera? 80 helikoptera? To je bio prevelik zalogaj i za SFRJ, za jako RV moraš imati jaku privredu, što Srbija neće imati još dugo vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta je Srbija narucila? e,..ono...protiv NATO Imperije rat Srbija ne moze dobiti,...ali tesko i strasno je moze povrijediti. Ono,..razbices me skroz,..al brate ni ti sa dva oka neces vise hodati,..bar cu ti jedno iskopati 100% pa se ti pomaraj,..izvoli E to je naruceno
Ko u čemu, Sekula i Srbi u sijenu.
Ljudi se barem spremaju jer znaju sta nas nazalost ocekuje u buducnosti. Sta nasi rade?
Nesmiju prnuti!!
Svima koji su učestvovali na strani Saveznika čestitam Dan pobede u Velikom ratu ! PS Ostaloj većini Dobro jutro ! :)
Vučić na vojnoj vježbi: Kada bih rekao šta smo naručili, uveli bi nam sankcije Cevape i jogurt?
Bošnjooci nam goli - bosi, samo bookir čizme nosi... jah...
@The_Beg ti si ratnik , ostavili zene i djecu i pobjegli od 1000 vojnika RS sramite se . Pa ja ne bi svoje dijete ostavio i pobjego pa da mi komadice tijela sijeku. Uvijek ste bbili i ostacete fukare .
Ma narucioo opremu za burekgdzinicu posto uskoro ostaje bez kosovoo. Imamo mi Erdogana znate da mu je Aljo ostaviio u amanet hahahsh
sprema se invazija ona pravac karlovac karlobag virovica, samo da legne jos istoriski dogovor dva bratska naroda, srba i bošnjaka. Sta je glupi Čović mislio?
Do juče sam mislio da ćemo za 7 dana završiti pitanje bejha... Danas vidim da će biti dovoljno 3 dana.
Znaci u pitanju je hemijsko naoruzanje.
Ono ide srpska raketa i taman imas vremena da se polako maknes. Kakve su ono rakete idu 10 km/h . . .
Sankcije su Srbima uvedene otkad si ti na vlasti Vucko, imam par frendova u Srbiji, vele da si klaun i da te vecina naroda ne dozivljava za ozbiljno, nije niti Kokolinda nes bolja al je bar ljepsa i zgodnija od tebe, a i barata ako nista engleskim jezikom.
Jako dobra vojna vjezba,najljepsi dio je sa desantnim camcima ispred Divica.Svaka cast ,samo jos da odu ovi amerikanci pa da vidimo ...
Bas mi drago videti ujednjenje Bosnje i Hrvata hehe. Uvek tako, sutra kad hrvati nesto rade evo Srbi i Bosanci zajedno... ZAMISLITE vojsku JUGOSLAVIJE danas, mozda bih sada siptari, bugari ili madjari ovako srali kao vi ovde. Ali bolje udarati svoj na svoga, bando jedna bedna i zaostala.