Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Dodik "dokaz da Hrvati nisu uspjeli smo mi ovdje". Koji je IQ ovom covjeku? Pa valjda je to dokaz da su USPJELI jer ste u Beogradu a u Kninu sada sve sami Hrvati i vise nema RSK.
vucic je pickousti diktator i seseljev nosac gajbi piva,sizofrenicar iz cipuljica kod bugojna.
Par mjeseci pred Oluju, Vucic u Aprilu drzi govor u Krajini, kako nikad ustashka noga nece krociti u Krajinu. A par mjeseci kasnije eto Oluje. Taj narod nije dobar sa mozgom. U WW2 isli za Titom po Bosni, dok su im ustashe satirale familije, a sad glasaju za covjeka i politiku, koja ih je otjerala sa njihovih ognjista. Ja razumijem da je njima bolje 20 kilometara od Beograda, nego tamo u onim pustahijama, ali oni glasanjem za Vucica unistavaju buducnost 7 000 000 ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nevjerovatno, koliko je ovaj narod pokvaren. Sta su uradili od 92.do 95. Unistili porodice, raselili omladinu i dan danas smatraju da su najvece zrtve. Strasno, gdje vam je obraz!?
Bolest nije sve što boli, tako, trujte djecu da ni oni ne znaju za bolje. Fasisti (
Neće više biti ni Srebrenica!
Sta je juce radio covjek u plavom odijelu, sa dva svestenika i dva vojnika natoa na jahorini, u termagu....
Na slici vidite 0 ljudi s plavim ocima. Zasto? Zato sto su cigani.
Dragi Vučiču, poslan ti je karton lotos maramica brzom poštom
scenski ,dramaturški ocjena 10.opet ste super obilježili još jedan poraz.oluja je završila sve mitove o nebeskom narodu
Zamislite sad jednu drzavu SAO Krajinu na teritoriju Hrvatske,nama u Bosni bi bilo sve jos gore..Hvala Hrvatskoj i Oluji..
Žao mi je žrtava, ali ovaj skup je pokazatelj kako izgleda prevaren narod....
Dobro su vam Hrvati ispunili želju da živite u jednoj državi.
Kud vas ne protjerase do Drine...bar danas nebi bilo ovako kako jeste...
Naravno da nece biti vise Oluje kad nema Srba u Hrvatskoj, kako ce za Boga miloga biti hahahah al ih spinuje Vucko
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tokom govora je rekao kako se danas u Srbiji svi prisjećaju na vrijeme kada je protjerano 250.000 Srba.....ovako se fabricira i malo iskrivljuje povijest za potrebe politike. A Vučko gdje vojska??? Pa taj narod je imao vojsku, .. Isti Vučko je držao motivacijske govore istom tom narodu
Kazes da nikad neces dobiti priznane svijeta za vase zrtve.Da, kao sto nacisti 1941-1945 nikad nece dobiti priznanje svijeta za njihove zrtve.
Čitav belaj ovih krajeva krenula je sa sloganima "svi Srbi u jednoj državi" (danas "srpski svet"). Egzodus Srba iz Krajine je plot ratnih trgovanja između HR I SRB na račun BiH. Kao sto je Dayton stvaranjem entiteta zaustavio rat, prije nego je selidba iz BiH u SRB počela. Danas su srpskim političarima puna usta lažnog zajedništva na račun drugih naroda uz negiranje svega što nije u njihovom interesu.
IQ prisutnih je oko 5. Želja za ratom je 100/100