Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake, priznaji i ti Kosovo. "...odnosi Srbije i EU, kao i dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine."
Zamišljam samo kad bi neko iz SDA u EU parlamentu rekao: predlažem paHuzu za džumu danas je ipak petak, a sjednicu ćemo nastaviti u ponedeljak jer poslije džume petkom žurim na vikendicu
Srbija i njeni politcar su ti ko kurve damije sa Rusijom Eurposkom Unijom. Da u Bosni i Hercegovin upravlja kako njima odgovara sto vise para uzmu preko Rs da budemo sirmosin od njiha da se fale dasu sposobni imaju jaku drzavu.
normalizacija odnosa sa pristinom a nenormalizacija sa sarajevom?...ccc
Ko koga više u ovih 25 godina siluje.Oni nas mi njih on tamo nas i one EU Rusija Iran Turska Kosovo Kinezi Eskimi..?? Nisam pametna,samo luda. Fali mi zareza ili zapeta.
svi jebu
kad je uvati onaj transeksualac u lezbo izdanju neće joj biti do srbije i srba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi ne zele i jEvropsku Uniju i zato nema refenduma po tom pitanju. Vucic radi za neke vece sile i samo kaki a od EU nema nista!
Serbia, come and join our party. p.s. the party is kinda over, but come anyway, some people are still around here, like Bulgarians. Romanians and Croats.
Ji je napravio odličan posao. Tresu se gaće.
Izgleda da niko od vas komentatora nije razumio zašto je naružen i šta se traži od Srbije ako hoće da bude u "procesu evropskih reformi": - Posvećenost reformama - Dijalog sa Kosovom i "Regonalna transformacija" (tj. priznanje Kosova), - Priznanje zločina, istinsko pomirenje i saradnja sa ostalim na Balkanu "Srbija na nogama", Ha, ha, ha, ha....
Koji apsurd... vucic demokrata !
Ma kakav demokrata on je populista, konzervativac i europejac 3u1
Prije ce Kosovo ući u EU nego Srbija. 😜
To jeste sala ali da ce Kosovo u EU pre BiH e to je vec istina
Neka ide ko gdje hoče ja stim nemam problema. Bosna nije spremna to su činjenice ali ti koji odlučuju imaju svoj stav, mi se samo zezamo ovdje.
Jest vala podrzavaju vas ko Bajro mater ima da cvilite ko damjanov zelenko 22.11. zavjera protiv nebeskog plemena kmeeee niko nas ne voli kmeee mrze nas bosnjaci kmee :)))
Britanci odlaze...rekao bih na vrijeme...
kad bi usli u eu u srbiji bi ostala 3 i po covjeka
zar nema srba 50 milona??u svakom ratu vas gine po 2-3 miliona ono mislim ....:)))))
snažno ona tebe drži za muda