Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strah ga da mu ne zatraži kljuć i olovku.
Vucic:zvala me Ana 15 puta danas, place😢Kazem joj, ne plači Ana, budi musko....
nebitan si
Treba svi što pre da čestitaju jer može da odapne...
Ne razumijem zasto je Tramp bio dobar za srbe...Postavio ga kao prvacica na stolicu i postao predmet ismijavanja u svijetu. I pred njim na istom mjestu Izrael priznao Kosovo kao nezavisnu drzavu.
@gooUser1585896984 Zato što je Trump manje-više bio neutralan i neutralno je pristupio odnosu Kosova i Srbije. Cilj mu je bio da se ovi dogovore pa makar oko bilo čega, a samo zaradi njegove (trumpove) promocije. Biden je pak subjektivan, otvoreno je na strani jednih, a protiv drugih. No ne mislim da će mu Balkan biti prioritet. Previše je drugih izazova pred SAD-om.
Mnoge su svjetske diktature nastale po uzoru na "amerčku demokratiju" , reče Ljubenović !
Kakav to mentalni sklop podrži jednog Trampa, koji ne samo da nije skinuo s crne liste miljenika SR politike - Dodika, nego mu je još pridružio i onog zombija - Špirića! Al, razumijem ga, sad kad ga čika-Bajden naglanca pa zabije ima oči da ispadnu. Krenio redom, gdje je zaglavila "istraga" o ubistvu američkih građana, braće Bitići. Šta je s presuđenim ratnim zločincem za "Tuzlansku kapiju" koji šetka po BG. Gdje je to zapelo s potpisom na kosovsku nezavisnost...
Črkao da vidi jeli sigurica da sr ne zaleti pa da mu Trump ne zamjeri a kako ga je posadio u klupu trebao bi da bude sretan što je zijanio
Čestitao ali teška srca.
Sjediće ovaj njuškar na šamrlici.
Bolje bi ti bilo ti da se ulizujes Bidenu. Ulizivao si se Trumpu pa si dobio veliko NISTA! Cak si nastetio Srbiji vise poslije svojih diplomatskih pokusaja "prevare" Pristina nikad jaca nije bila pa se ti ne ulizuj!
ne zna se iz cijeg shupka vise viri
predsjednike najjacih evropskih i svjetskih drzava koji su cestitali pobjedu naziva "bjelosvjetskim"... Vucko padas k'o kruska
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Napravio vam genocid kakav ste vi nama napravili ako Bog da,a ako nije genocid onda neka vam napravi to sto nije genocid pa da vas vidimo. Cast izuzetcima stvarno,malo ih je ali im od srca zelim sve najbolje.
Nema od srpskog prostora i sveta izgleda nista. Mogli bi jos i po p**ki dobit. 😂
Bio kod Trumpa ovaj mu nesto obeco.!! Dobio olovku i kljuc!! Biden novi predjednik!! Trumpa vise nema i obecanog za Kosovo!! Jos valja Olovku vratit!! Ne pomazu ti lexici !!! 😂😂😂😂