Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo lažov sunce ti drago.Ali nije mu teško prosuti laž svojim sendvičarima
Meta je ugasio/la čitavu mrežu SNS botova na Facebooku i Instagramu - 6500 lažnih profila vučićevih sendvičara.
Oni su se preselili svi na klix skupa sa UZP sendvicarima,ali nisu jos savladali kako se mijenja nick ovdje.😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On je tamo i voditelj i urednik ne skida se sa Pinka i Hepija, a svake vijesti na B92 pocinju sa drugom Titom tj. kishobrandzijom. Ali je zanimljivo da kad god dodje kuci hvali se kako se strancima on "nagovorio" i sve im istresao u lice, a ovamo sjedi ko kod Trampa na stokrlici. Kakav heroj upm. Ali da ih zamajava vec 10 godina kao i celu Srbiju to mu dobro polazi za rukom.
Vučića štiti gej lobi, mnogo radi za njih, a to je upravo makron bonbon
Ha, ha, ha! Kao da oni ovoga za nesto uvazavaju. Albansko kopile i Seseljev glasnogovornik mu je zapadna "reputacija"!
Ipak je ovdje upetljana i francuska saveznik srba Pamtimo mi jos Miterana i njgovo sprecavanje vojne intervencije u bosni 92..
Ja,i?Kako si onda prihvati?
Pa šta ti misliš da ćes dobiti od Kurtija ustupak bez priznanja Kosova . Nema od sjeverne zajednice ništa . Nikad nece biti preznak Srpske opštine .
pocinje je pa vanje 😁
a sasvim slucajno ce i po 50 evro da legne opet svima...kosovo ima cenu 😁
Jarane pozdravi se sa Kosovom ono je priznato a tebe niko i ne pita
ali medjunarodno priznato kosovo ne zavisi od vaseg prihvatanja te cijjejice hahahaahahahah
Kosovo republika!!!
Ako je tako onda se nadam da su ti u lice rekli da ce te biti izolovano kao bjelorusija. Nema vise voljenih eura i investicija, vec ce se sve investicije i strane firme povlaciti iz srbije, isto kao iz rusije. Kad podrzavate tu politiku ima da snosite sve posledice toga. Proslo je vrijeme sjediti sa jednom guzicom na dvije stolice
oce oce priznace nemozete vecno biti na grani
E, neka si im se nagovorio! Usrali su se od straha...haha
nije šija nego vrat priznao si tablice ,poasoše ,diplome ,pečate ,predstavništva u bg i pr dopustio kosovu u un ,da se jedni drugi neće zauzimati ili predstavljati u međ. odnosima.Znači vučko priznao si Kosovo samo na drugi način
Puši puši