Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivat od pederske drzave
@fbUser1554976336 kad pogledas ko je ministar MUP i odbrane sve ti je jasno
@fbUser1554976336 miran inace vam skedi ogradjivanjem zicom i uvedena kontrola licnih dokumenata za prelaz u RS.
Nema Vucko zajebancije sa NATO clanicom
Dokle god se zabavljaju sa bracom Crnogorcima bit ce mir u BiH i HR , nema napada na Srbe , nebacaju se navijaci po moru, necuje se ni Dodik, nema ni rijeci o Čirilici i plocama po medijima bas neka fino mirna situvacija milina. Prezaposlene im obavijestajne sluzbe nestignu na sva mijesta nered smisljat 🙈🙈
Bivši ambasador Njemaćke u srbiji COBEL koga je srbija proglasila persona non grata rekao je: moramo srbiju svesti na 4.5 miliona stanovnika jer je srbija remetilaćki faktor i na Balkanu i Evropi.
Baki i Fahro na aparatima
Sam se uvali do guse u govna i onda neko drugi kriv.
Mora da je nešto ozbiljno.
Vise mi pun k... ovog pe.... i njegovih hitnih sastanaka, najvece zlo u regionu
Ovaj samo izmislja probleme. Kakvi problemi, pa u svim drzavama se ljudi slobodno krecu i niko nikog ne maltretira. Bavis se izmisljenim problemima, umjesto da rjesavas zivotne
Obriši suze mala moja ....😂😂
Ja sam zabrinut...
ovo je toliko fejk vjestacka panika
Da nemaju ni sa jednom drzavom dobre prijateljske odnose toliko govori o njima kakvi su
slovenci hrvati makedonci albanci crnogorci su se ozlobodili cetnika. bosanci jos nisu ali nema te cijene koju nisu spremni platiti da ne zive nikad vise s njima.
Vučić ima poruku za čitav region : Čusidin !
Ne znam da se ikad veći tenkre rodio na ovim prostorima.
Ma ovo je sve rusko masko, koje Srbija radi po nalogu Rusa..nisu za ništa ruske kurve