Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj umislio sebi da je kancelar Njemacke. Makedonija je suverena zemlja i neka sami rijese problem.
Imam exluzivnu vijest za klix.Sad je Vucic otisao u Wc i nema ga 10 minuta.Mora da kaki cim se ne vraca.
licemjerno govno.tebi godilo bi sukob i sa rusijom izlaz na more..
Tipično predatorska briga iz komšiluka.Spletkaroši oportunisti i šićardžije na tuđoj nevolji... Pošalji i njima jedan provokativni voz s krilaticom "Makedonija je Srbija", idealan način da se potpomognu mir i blagostanje u komšiluka .
Pogledaj ko je upao u makedonski parlament: Ustase sa ustaskim majcama a ti se hvatas odma Srbije: http://www.index.hr/vijesti/clanak/hos-u-makedonskom-parlamentu-prosvjednik-nosio-poznatu-crnu-majicu-u-jucerasnjem-kaosu/966446.aspx
HOS nema pretenzija na teritorije istočno od Drine, zato mislim da neko smišljeno pokušava baciti prašinu u oči.
Ja samo kažem, dobro je ne graničimo još sa Šiptarima...
Ti to i zakuhavaš, mamu ti je3em, kao i u CG što si radio.
Jedini covjek koji odrzava mir na Blakanu dok se ostali ponasaju kao raspusteno pleme. Ljubicess ga ti u dupe jednog dana.
nakon gledanja reprizu Farme, ima i vremena da pregleda nerede u Makedoniji,
Ima ovdi vatre iz Beograda....
Iskreno - možemo li dobiti komentare naših parlamentatnih stranaka na dešavanja u Makedoniji? Prenos blicove informacije o Vučicevim aktivnostima mi baš i nije relevantno za mišljenje.
Rusija uz pomoc Srbije pokusava da destabilizira region zadnjih par godina , u Crnoj Gori nisu uspjeli jer je Milo je imao policiju na svojoj strani. Sada je Makedonija na redu , ali Vucko i Albanaca ima skoro 7 miliona , milijarde imaju i Ameriku i Tursku za ledzima , i moderno oruzije , svaki sukob na balkanu je sada puno neizvjesniji nego prije jer su svi podjednaki
Vucicu imas pozdrav od slobodnog Haradinaja i on ti kaze MACHUS CARE
HAradinaj pozvao sve sa Srbima rješavati samo kao Tuđman. NAkon njegovog oslobađanja serdar Vučić dobio nervni slom. Izletio se javno da voli Karađića, Mladića i Šešelja najviše na svjetu. šTa ćete, U CARA TROJANA KOZIJE UŠI. A sva Vučićeva je ovim ubleha pala u vodu ! Fino sam vas upozoravao ko je VUčić kojeg Bakir ocvjenjuje sad već stabilnim zrelim nacionalistom ! A i na BAkirama sam upozoravao. Sve jto isti šljam sa dna kace ! Gledajte samo sebe is voj interes !
Reakcija na neka dešavanja od ranije. Sada će reakcija na reakciju, zemlja u sve težem stanju a EU sve dalje. Predvidio sam nakon nedavnih Lajčakovih aluzija na dvije zemlje pred raspadom, na Makedoniju kao jednu od njih . A druga je prorekoh BiH ! Šta reči za nju da li je rat bolji od ovakvog mira gdje se mir zasniva na premisi AKO NEĆETE DA VAS MI PLJAČKAMO ONDA ĆE ONI ! :((((((
Prepo de Vucko da sutra ne bude isto kod njega a nije daleko od toga
Vi kako hocete ali mene strah mirotvoraca iz srbije!
živo mi puca qurac hoće li biti rata u makedoniji
i te paprike navodnjavaju fekalijama iz kanalizacije kako bi bolje rodile
Gledaj ti sta hoces pola Makedonije i Kosovo idu u sastav Albanije. Albanci su pametni drze se Amerikanaca a ne kao Srbi Rusa. Njima je Trump obecao veliku Albaniju a vi samo pratite sto Putin jede,pije, sta je obuo itd,itd. Jos ako se pobunite Trump ce vas namlatiti 3 puta gore nego sto vas je Klinton nabubao i to ispred putinovog nosa, isto onako kao sto je Asada.
@FreeTrokutystan...U sto su se to oni upleli.Ubrzo ce oni svi ziviti u jednog drzavu koja ce imati zajednicku vojsku ,I vi im mozete samo podudlati. Misli da se nista nije promjenilo, nema vise JNA sa jedne a golorukih sa drugi strane.
@shomi1...Hahaha jesi smjesan .Pa Dodik je na americkog crnoj listi zbog takvih izjava.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)