Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto ako se donese rezolucija- to ti je de facto ukidanje RS jer nesto zasnovano na genocidu ne treba da postoji. Zato se koprcaju.
Pa vec su je trebali ukinuti jer su osnivaci rs osudjeni dozivotno u Hagu, umjesto da se rs nakon toga ukine ona postoji, dakle njihovo (ne)djelo je i dalje tu, apsurd
Rezolucija generalne skupstine nije obavezujuca za vlade, ne moze se koristiti za tuzbe i slucno. Samo rezolucija savjeta bezbijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zamislite da je poslije 2.Sv.rata Xitlerov nasljednik isao po svijetu da sprijeci rezoluciju o genocidu nad Jevrejima.
Vojno sposobnih muškaraca? Pa otiđi majku ti je*em u pi*ku u Srebrenicu i pogledaj mezarja DJECE, ma ne ni djece neko BEBA , predškolske djece, šta znaš ti gubare nisi ni prismrdio Srebrenici da vidiš koliko je nepronađenih kostiju djece, fuj srpska posla
Sta se dozivjelo. Da nakon izvrsenog etnickog ciscenja, genocida i drugih zlocina nad Bosnjackim narodom, snajperista otvoreno sada ustaje da sprijeci moralno eticku odluku o osudi. Koja je to necovjecnost iz Srbije. Lagumdzija prozovi ga snajperistom u skupstini i trazi da se pusti video kada puca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta vise i reci a mi Bosnje slininimo i nisu svi isti i oni u stomaku isto misle
... gledajući kakve vrijednosti tvore prekodrinski i ovi srbi pitam se tko je mogao prodati iluziju o bratstvu i jedinstvu. Pa nije u pitanju jedan narod koga ne toleriraju, pa sve komsije... jao.!
Vučić je Cionista.
Dosta je vise razgovora sa Srbijom, ne ide i gotovo. Sve je pocelo tako sto nije bilo ni 1,000 ubijenih, pa 2,000 (nakon sto su se pocele pronalaziti masovne grobnice), pa onda kada se sahranilo 6,600 doguralo do "jeste, mozda i ima 7,000, ali nije Genocid".
Nije Genocid sbog broja pobijenih, nego zbog namjere da se iskorijene Bosnjaci tamo (trebaju zene same da se vrate medju monstrume??!?), plana i izvrsenja, kao i drzavnog srpskog projekta na prikrivanju zlocina (bageri, rovokopaci, sleperi, kamioni- zakopavaj, iskopavaj, prekopavaj, zakopavaj...). Pa ljekari tamo po suimama skupljaju kosti iz hobija... Strava i uzas!
Zamisli nosac gajbi piva vojvodi seselju i snajper vikendom po civilima Sarajejvske djece i ostali civila ima obraza i ljudskosti billo sta da progovori o Genocidu u SREBRENICI kakvo je to dno ljudskog bica.Uvjeren snajper vucic da za deset godina i njegova unucat iscitavat u skoli kako je srbo brbarsko pravoslavna cetnicka Banda pocinila Genocid u SREBRENICI ti.Bosni i Hercegovini .
Genocid je zločin koji se sastoji od namjernog uništavanja, djelomičnog ili potpunog, određene nacionalne, etničke, rasne ili vjerske grupe. To može uključivati ubojstva, mučenja, prisilno premeštanje ili uništavanje kulture i identiteta te grupe.
Jadan on. Samo sto je otkrio ubice djeteta u Boru, ide da se herojski izbori za vasceli srpski svet. Ide u bitku koja ce ostaviti historijske posledice na budućnist srpstva. Za očekivati je da ga Srbi priglase mučenikom, Rastkom Nemanjicem, Lazarom.
Šta može uraditi šešeljev mali-potrčko. Glupan "zaboravio" i ono "stotinu za jednog"!!
Uvedi sankcije Rusiji i rezolucija se povlaći odmah.Jasno ko dan zašto je i pokrenuta...A ti kasnije ispričaj svojim maloumnicima "da si se za nešto herojski izborio"
Tako je kad si blesav .... a zna sve dobro sta se desavalo i da je to genocid .... nema mouda da to prizna .
Džaba ti je Vučiću valja ti platit ratnu odštetu sa kamatama pa se ti žali do mile volje
Srami se Bosanski pravoslavac.cijeli svjet zna da je srbo barbarsko cetnicka banda pocinila Genocid u STEBRENICI samo vi jos niste saznali.vucicu Bosanski pravoslavac ide blamirati posteni Srbski narod .zna vucic ali pravi se magarac zna on za deset godina i njegova unucat ce u skoli izucavati o Genocidu u SREBRENICIkoji pocini srbo barbarsko pravoslavno cetnicka Banda
Malo je tebi 6, 7 godina da budes da molis koliko su pripadnici tvog naroda zla nanijeli a dobar odmor o narodnom trosku 6,7 dana i onda kad se vratis a rezolucija usvojena onda opet pocni reklamirati salamu
Ponesi ‘kisobran’ sa sobom, kazu bice kise u NY
nomind prije 29 minuta Genocidna srbija i PC, obiljezeni pravedno za vijeke vijekova, dok traje civilizovani svijet! Hocemo reparacije od nacista a ne otvoreni Balkan s krvnicima koji se ne odricu zlocinaca i svoje nacisticke ideologije krvi i tla!
Samo brisite klixovci, po cetvrti put.... ali sad i vi ucestvujete u negiranju genocida, svaka vam cast i dabogda vam se vratilo po zasluzi!