gooUser1711916129
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
31.03.2024.
Komentari
78
Komentari korisnika
Svaka cast ovako se bori za Domovinu.
Mufdija bolje bih bilo da si covjek nego srbin al hajd nema veze..drugo mufdija niko ne kaze srbi su genocidan narod. Isto tako da su srbi pocinili Genocid.mufdija Genocid su pocinili srbo barbarsko pravoslavna cetnicka banda .zao mi tebe muffija sve imas ali obraza nemas.
Treba ovom gadu dovest mamu njegovu sestru i ako ima cerki da vidi kakvoog gada imaju u svojoj blizini.
Neka zahvale Franji Tudzmanu
Ovi kinezi ürave i napravili Genocid nad Ujgurima ima morala da on kritikije i trazi od cionista da prestanu.prvo svoju k
Ovo je sljam evropski doseljenika a najvise ruski pacovi .ocevi vecina cionisticka a majke ruske i polkske.pascad i oöos srmdljivi .
Barbarez zelim od ❤️u zivotu sve naj naj bolje.jednog dana da bude 1presjednik nase Domovine Bosne i Hercegovine svih naroda koji zive u nasoj Domovini.
Zasto treba sudiju da biraju politicari.Zar nije normalnije da ustavnog sudiju bira pravosudni sistem odnosno sudje sa visegodisnjim iskustvom.zasto ti kao laik trebas ili neki politicar da bira sudije kakve ti veze imas gospodine Konakovicuu i ostali politicari.
Cuj st kaze ovaj gad.Islamska teroristicka drzava.Gadu i pacovu od covjeka.Zar nije Izraelsko barbarsko teroristicko zlocinacka banda pravi Genocid nad Palestinskim narodom .
Srbo barbarsko cetnicka banda zlikovacki nacin pocinila Genocid u SREBRENICI.