Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🚜🚜🚜
16m 🚜🚜🚜
Kanton Sarajevo ima 1.5 puta veći bruto proizvod od republike srpske.U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
@lari5 Pitaj malo starije nek ti iz prve ruke ispricaju sta je bio rat. Pa onda pricaj o “gasenju”...
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 44 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
Ovdje nije bio potreban nikakav tekst. Dovoljno je samo bilo da se promijeni naslov - Jedan od dvojice na slici je morao da "proguta ježa", pogodite prema izrazu lica ko!
VUCIC JE IZREZILIO PALMERA U INTRVJUUU ZA DRVARSKI KUPUSNI LIST ..PA SAD TRAZI DA GA OVAJ IZVINE .. DRENOVINA MU UDARILA U TINTARU
Pretpostavimo da Srbija pokloni Kosovo. Sta dobiva zauzvrat?
@fbUser1564867158 DOBICE ONO STO TALAHA PREKO DVOJE JAJA .. NEK DOBRO POVEDE RACUNA KAKO DA SACUVAJU VOJVODINU I SUMADIJU
@fbUser1564867158 - Sljivu. Tarabici su vam je davno predskazali.
Znaci Palmer je krenuo od izvora politicke zaraze i mrznje . Bravo !
Sve da Srbija i prizna Kosovo republjik ono nikada nece uci u UN jer to nece dozvoliti Rusija i Kina. Vucic glumi finocu i ubrzano naoruzava Srbiju da ne bi kao Milosevic krenuo na svadbu bez qrca. Kosovo je uzeto silom i tako se jedino moze vratiti kome pripada.
Ako ste toliko posveceni odrzivom kompromisu onda pogledajte istini u oci i priznajte nezavisnost Kosova.
Milojko sigurno ovih dana gre za Begiš .. Vučko će mu u četiri oka prenijeti Palmerovo pojašnjenje program.dekl. SDA...Poslije ovoga stvari će mu biti kristalno jasne .
Alo jel to ko je to😂
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
@IQIQIQ dobra ideja 2 miliona ljudii ostaje bez drzavljnstva
Bojim se da će kad tad Bošnjaci i Šiptari nestati sa ovih prostora, bojim se za vas..
@ UskoroSpajanje Hoce i to vjerovatno od tuge nakon sto vas sahrane 🤣🤣🤣
@UskoroSpajanje. Ne shvattaju. Prije metar u zicugu nego milimetar u glavu.
Lagani pritisak 😁😁
Dolaze teški dani za Bošnjake...