Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako će biti kao oni govori na proslavi Oluje (kako taj skup nazva Dodik), onda sada znamo i šta će pisati. Možeš ti to Vučiću pričati onima što čitaju Blic i Informer, ali mi smo se naučili na Avazu još davno.
Đe ste neutralci, ebem vam materešinu. Ne mora ni biti još ni jedno slovo napisano, dovoljno je da su se bivši šešeljev mali i laktašenko okupili oko nje, dovoljno govori. Ebeš i srbiju i entitetlije, vi imate potrebu da se separatišete, grupišete. Slabići ste, zato i hoćete da organizujete čopor, jer samo tako mislite da možete prijetiti okolo. Kompleksaši kroz vijekove, kreirate mitove. Stegla se omča okolo, međedi. Ebo vas vulin. Hahhahah
Ko vas sad ugrozava?Hutu pleme??:)))
Srbiju nikada više nitko neće da gura naniže Zvuci poznato: Srbe nikada vise niko nece da bije.
BENIGNI ILI MALIGNI...SVEJEDNO JE TUMOR.
A ko to ( ili ti tko) , negira srpski kulturni identitet , jezik , folklor ....itd.... Koliko znam ( a znamo svi ) naprotiv , ovi drugi narodi ( recimo Bošnjaci npr) ne mogu da se izjasne u svojoj državi , i njenom administrativnom delu koji se zove rs , da govore bosanskim jezikom. Ili npr . taj tvoj pajtos , a Bajom se prozva , izabra Hrvatima podpredsednika Rsa Vlajkija , pa Čovke ni da trepnu cro obrvom ... Šta misliš bre Vučko , da li i to treba ugraditi u tu vašu delaraciju..?
Bosanski se na srpskom kaže bošnjački. Dakle vi nemate pravo da na srpskom bošnjački zovete bosanskim. Komično.
"benignu" Deklaraciju Srbije i genocidne tvorevine ce izgleda potpisati i Boro Pantelja Izetbegovic!
ne znam šta ste očekivali kad samo plujete Srbe i mrzite... odgovor?
Da li dizanje glave ili nosa podrazumijeva i postivanje statusa Kosova,postivanje statusa BiH,prihvatanje cinjenice o genocidu u Srebrenici.?
Nikako ne pašu benigni dokumenti poput Memoranduma, RAM-a, pa deklaracije i zakona o napuštanju( čitaj proterivanju) ne Srba iz RS-a, 28. Jun. 1992 god. Sve to benigno se pretvorilo RAK i rezultiralo terorom, na kraju genocidom! Ako izbacite ovu deklaraciju na vidjelo otvorili ste novu ranu na Balkanu, svi iz dijaspore će tražiti takve neke priče. Vučiću, u pamet se! Dodiku, inače, ni pamet više ne pomaže - tebe, Vučići hoće kao štit!
Bosanski srbi su bošnjaci pravoslavci! Ako bosanski srbi ne žele da žive u BiH bujrum preko Drine nije problem! Ako ne žele milom protjerat ćemo ih silom ako Bog da!
Fino,al jednu takvu dekleraciju moras napisati i za Sandzak kad vec. Valjda ce svijet i to priznati ili kao po obicaju ponovo vrijede dupi standardi.
@20mvwig Ko o cemu Serbuli o planovima iznova,iznova o oetnickom ciscenju,sanjanju velike Srbije i mitomaniji. Kad smo vec kod Tvrtka ,operi usta sapunom kad mu ime spominjes.
Niko ne brani bosnjacima da napisu deklaraciju o ocuvanju bosnjackopg jezika I kulture. Ova srpska deklaracija se odnosi na sve Srbe u svijetu, u cilju ocuvanja kulture I jezika.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Za ocekivati je da sada bakir objavi osvjezeno izdanje islamske deklaracije, takodje benigno.
GLUPE BOSNJE SMATRAJU DA JE "VOLJA NARODA" BOZIJI I OVOZEMLJAKSI ZAKON. Tako recimo ako je volja jednog naroda da opljacka sve banke onda aferim Boziji zakon (sto se i desilo u tzv RS). Amir Zukic, glupi Bosnjo sa N1 pita svakog gosta imali smisla da Bosna postoji ako je "VOLJA 2 NARODA DA JE NEMA". I taj Bosnjo stvarno tako misli! Volja Klintona da spava sa Monikom, nema problema, volja je volja, Boziji zakon, nema veze je li ta volja legalna, moralna, eticna.
VOLJA CETNIAKA DA NA TOM PUTU POCINE GENOCDI I POGROME -NEMA PROBLERMA VOLJA NARODA, BOZJI ZAKON.. Sa takom negativnom pamecu ne moze opstati ni mjesna zajednica ni porodica a kamoli drzava jer je to psiholoski kancer koji razara drustvo. Nije dzaba recno ako Bog hoce nekoga da kazni prvo mu oduzme pamet. A Bosnjama ne samo ad je oduzeta pamet vec je ugradjena negativna pamet, tako da sta god smisli je sto puta gore nego da uopste nije mislio.
@lilium.bosniakus Gdje si ajnstajnu nisam te prepozno
Htjedoh napisati komentar u vezi clanka ali procitah prvo dis-ov top komentar pa onda ovaj "lanchic" koji mu se objesio za vrat... Jedni citiraju Alijinu deklaraciju, seru se po njoj, drugi je brane i tako zapocne svadja.. haahaa, koja smo mi komedija od naroda !
meni to ne lici na svadju nego na sveopste sranje u "usta"
@ogledalce .. ma, sta god je ne valja :( . Da mi je procitati nesto smijesno i duhovito pa da "razgulim" sa klixa za danas ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Budala je svako ko misli da Dodik hoće da RS pripoji Srbiji. Pa on zna da mu je to politički grob! Tada bi on postao niko i ništa. Ovako je mnogo bolje. Može se šupljirati do (M)mile volje a broj zaglupljenih i zatupljenih glasača samo raste. Njemu ne treba bolje.
"...Dodao je kako je riječ o "benignom dokumentu", koji će svi u svijetu priznati." Koja ubleha - šta tu 'svijet' ima priznavati? A čuj 'benigni', prije će to biti 'zločudni'!? A šta je sa BOSANSKIM jezikom u bh.entitetu PC? - To je svijet priznao, jer je dio Ustava BiH, PRIZNATE države u svijetu. Pametnom dovoljno...