Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Vučiću živi u miru sa komšijama i ne idi stopama Šešeljevim.
Samo da se ovom Srbijancu poserem u usta, otvori ih đole :)
I Seselj i Vucic zagovaraju saveznistvo sa Bosnjacima a agituju protiv Hrvata. Nema tu puno razlike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pricajmo sta hocemo, u Srbiji ako nista drugo nema ovih vjerskih ispada. Eto muslimani zive normalno. Zapitajmo se mi sta s nama i dokle ovako. Vucic nije moj problem.
O picousti priznaj BiH i Kosovo i živjet ćemo u miru.
O zasto svaki dobar gest morate popljuvati!
Ja iskreno mislim da se popravio od prije 10-15 godina i da nije zeljan novi ratova, ali u dusi ce uvjek ostati nacionalista koji ce fanticirati o Vsrbiji to je nesta poprilicno ucvrsteno kod te nacije.. pijes vodu, jedes karadordevu sniclu i dises srpstvo.. makar nije krvozedan kao neki njegovi sugradzani.
šejh Vučić, Elvedin Pezić na paratima
Kako je poceo mogao bi uskoro i hutbu drzati petkom..
RESPECT!
dobrodošao u islam brate lijepi
Gdje bi nam bio kraj kad ne bi vrijeđali jedni druge po nac. osnovi. A i mogao bi nego iz klix da malo preleti komenatre i obriše smeće.
Napokon neka miroljubiva poruka. Odmah se oglasava nas bosnjo. Lik nikad otkako je na celu srbije nije dao izjavu protiv BiH. Doniorao je vakcine kad su bile najpotrebnije. Citira Kur'an i pazi nase ljude u Sandzaku. Stalno se prica kako srbi potenciraju mrznju al ima i naseg masla. Svaka cast Vucicu!
nISI TI CHETNICHE pozvan da zrtve pozivas na mir. mrs!
Poceo da glumi Putina.
On je sposoban da bilo sta izgovori da ostane na vlasti tako da Bosnjo nemoj zaboraviti i nedaj vlahadiji smetnji Sarajevom.
Haha, sad ce Sandokani da probijaju koridor sa trobojkom na ramenu. Srbski checheni
A vidi zukorlica, naslijedio pozicuju haman od babe, ko i bakir samo sto ovaj lici na kadirova