Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zakona i qrtza
Pa prekvalifikovali iz teskog ubistva u obicno ubistvo. Valjda sudije znaju bolje od tebe.
@pinkman treba ti ovako isto majku ili sestru iskarat i onda ubit pa nek mu daju 20 umjesto 40. Seljačino.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovakvima se ne sudi u sudnici.
Vrhovni sud hrvatske ne želi da oteža budućim kriminalcima, rade smijuriju, a i 40 godina mu je bilo malo. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Ne sudi da ti nebude suđeno!!!
Objasni to sudijama, porotnicima, advokatima, tužiteljima i obitelji ubijene djevojčice.
Ubijena djevojčica je sama dobila šta je tražila samim tim kaj je ušla nepoznatom čovjeku u auto; kamion, šta već
U kulturnim demokracijama gospodin Paravinja bi se vjerovatno u međuvremenu nagutao otrovnog plina ili bi omastio uže sa vrečom pijeska na nogama.No kako je riječ o nekulturnim demokracijama onda gospodin Paravinja može računati na slobodu za recimo desetak godina i na novu djevojćicu koju će posve slučajno opet ubiti, zadaviti, silovati. Onih 40 bilo je posve korektno i humano, ali ovo sa 20 iz kojih se izbija pritvor itd itd, dobro vladanje je već smijurija.
@Oskarovac onaj ko tko je stavio minus (-), nek mu Bog bude sudac! Ja nisam. Takvi opet ponavljaju djela.
Srbi po fizionomiji i rasi pogotovo po mentalitetu ne pripadaju Evropi, oni su Turci azijati..
zato je USA za nas pojam i uvijek ce biti.
@pinkman ti si kreten
Prvi dan na slobodi treba da mu bude zadnji dan života... Govno se stalno vrača silovanju. Mora da sudija nema ženske djece pa je tako postupio....
Koliko se sjecam, u ovom slucaju nisu izneseni konkretni dokazi. Covjek ili monstrum, kakogod, je osudjen na osnovu medijske hajke, pritiska na sudstvo i na osnovu sumnjivih svjedocenja. Daleko od toga da nekog branim, da je dokazana krivica trebalo bi ga na el. stolicu, ali... nije. Mozda lezi dok se pravi ubica seta na slobodi, mozda neko iz sudstva.
pa je li kriv ili nije kriv kakve su to pizdarije... ako je kriv za takvo nešto 40 godina je minimum što zaslužuje
... ono sto je nadjeno kao dokaz, izgleda kao da je naknadno podmetnuto jer je proteklo dosta vremena i sudjenje bilo u toku. Tek kada je priznao iz ko zna kojih razloga, onda su nadjenu i dokazi. Mozda sam gledao puno filmova, al ovaj slucaj je i vise nego sumnjiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Proveo šest godina u zatvoru što mu se računa u kaznu što znači da za četiri godine kada odsluži polovinu može tražiti puštanje na slobodu. I to da se desi ne bi me čudilo ..
Ja moram napomenuti da i ovaj slucaj ima rupa milion i da nikad nije do kraja dokazan, ko je pratio sjetice se
Sexy je
Najbolje da ga pustite...!
Ja mislio da je samo kod nas Apsurdistan, ali vidi....nije.
Sad cu mu zapjevat swish whis bis