Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kakve stoke među ljudima ima, po instagramu šire lažne vijesti o novom zemljotresu da je seizmološki zavod mora demantirati. Ovaj zemljotres je pogodio najsiromašnije možda i najbolje ljude a hamelj vegetira po društvenim mrežama.
Onaj ko pljacke ove ljude dok ih je zadesila ova nesreca, dok ne mogu pristupit svom domu zelim sve najgore!
Sad će imati više empatije prema izbjeglicama,koje su hrvtski graničari nemilosrdno prebijali i otimali im ono malo vrednosti.Karma je čudo!Da se razumijemo žao mi je svakoga!
i ja se bojim da će mi Lesi uginut prije 8 godine, pa živim , šta ste udramili
milorad pupovac izložen napadu te povicima ubij srbina prilikom posjeta stradalim! toliko o stanju svijesti..
Cuj debila.. "Ima li nesto dobro evo u ovom zemljotresu?" Brukate nas gdje god odete.
Nek im bog bude na pomoci. Zao mi je ljudi. Ali sad nek se SVI sjete migranata kako je njima,kad ih jos tucu i pljackaju..mozda sad mogu shvatiti njihovu bol i tragediju...mozda. :-(
čudan neki narod, vučko im daje 1 mil eura a oni ovako...USTAŠKO ZLO! MI NJIMA MILION EVRA, A ONI NAMA - UBIJ SRBINA! Osoblje ambasade Srbije u Hrvatskoj danas je u okolini Gline, koja je teško pogođena razornim zemljotresom, doživelo sramnu provokaciju. Dok se diplomatsko vozilo naše ambasade kretalo putem u blizine mesta Glina, jedan mladić je glasno uzvikivao ustašku parolu: "Ubij Srbina", saznaje Informer!
@UdovacIzNehata Ja bi Kako da se solidarišem sa njima kad me mrze, kako da ja oplakujem njihive muke i žalim za njima kad me i dalje mrze. I zaboravim svako zlo koje su nam nanijeli, a oni mene i dalje mrze. I šta još dalje da ti kažem kad im nisam dostojan ni kao prijatelj ni kao brat... Pomozi radi fer pleja al nemoj previše jer ce sav taj visak upotrijebit opet protiv tebe. Samo zalosno da im nije bilo Srba nikad im tolika lijepa njihova ne bi bila.
Pocele su pljacke
Ima li naših "" merhametlija"" koji imaju kuće u Hrvatskoj da ponude smještaj, evo čitam iz cjelog regiona se ljudi nude da smjeste makar žene i djecu.
Molim klix da ode u Majske poljane kod Gline, tamo je katastrofa, svaka kuća, uglavnom stare kuće srušene do temelja ali neće da idu nigdje.
Slike baš kao iz razrušenih i ubijenih Ahmića 1993
Nikakve veze sa strankom ahah pamtimo agresiju i to je to