Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...poznavajući balkanski "poslovni profesionalizam" pametnije ih malo zaobići...
Niko vise nece letjeti sa CroatiaAirlines i zato nema straha. Vi ste strah ubacili musterijama i evo, prazan avion je naj sigurniji.
Neka hvala!
mislim da će CA morati poraditi na nekim stvarima
Mene samo uvjek zanimal jedna činjenica: Zaštu u avionima samo imaju prsluke za spašavanje a ne padobrane?????? To bi bilo isto kao da bi trajekti imali padobrane a ne prsluke za spašavanje!!!!!! Samo me zanima koji pametnjakovič stoji iza te ideje?
Bez obzira na kvarove piloti su im vala pokazali strucnost.. Spustili su jedan bez tockova, prije toga jedan bez flapsova u frankfurtu a ne vidim da je neko bio ugrozen na letu iz beograda... Kvarovi se desavaju svaki dan i rijetko se dese nesrece jer postoje procedure koje su desetljecima unaprijedjivane....
Ma kakav strah, stani pilot otvori zadnja ima izac.
"What goes up, must come down", Isac Newton
To je pjevao i 2PAC.
Hahahaha, dobra uporedba, doduše obojica su preminuli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zadnja 3 dana 3 kvara i jedno prisilno slijetanje?Neka,hvala.
hajd zacepi. nemas ni auta, a kamoli novca da letis sa clanom Star Aliance, Croatia Airlines-om
@anonimus Bojim se da te ništa nisam pito`
vjerujem, zato i letim norweigan airlines-om