Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojke drage silovanje obavezno prijavljivati! Napaljeni psi koji sebi daju za pravo da svoj zivotinjski nagon uprazne silovanjem koga stignu, treba zestoko kazniti.
Samo 🔪🔪🔪🔪 moje dame kad god osjetite da ste ugrožene.
u hrvatskoj mu sude pa je los. A u Bosni je normalno i podrazumjeva se da gazda prvo posexa konobaricu. Tako da je to onda u redu? Ok, idemo dalje
Počistimo u svojoj kući, imamo i mi izopačenih kretena. Direktor OŠ na Ilidži osuđen jer je seksualno iskorištavao djevojčicu iz škole. Smrad napokon dobio 8 godina robije, a proces se razvlačio od 2015.
Da bog da mu neko naguzio ženu isti dan.
Netreba mu naguziti zenu,nego na njemu napraviti gej RADALJKU.
Bolesno hrvatsko društvo zadojeno fašizmom i ostalim bolestima. Svakodnevni ispadi, ovo je samo dio.
Dobro si rekao. Sve oko Bejha je bolesno, samo je ovdje kod nas situacija još normalna i čojek poštuje ženu i žena čojeka i fala bogu da nema vakih sranja ko u Hrvatskoj.
I to se povlaci po sudovima od 2014....
U jednim chicahu npr imaju buffalo wild wing ili hooters francize gdje su djevojke ono slobodnije obucene. Niko ne smije niti pomisliti da takne ili ruzno nesto kaze tim djevojkama koje rade a tek ovako nesto. Za to se na zapadu robija kazna.dugotrajnog zatvora.