Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooooooooj kako sve ide po planu: ode KOsovo, ode Crna Gora,jos malo pa ce Sandzak i Vojvodina, a tek kad vam ode i istocna Srbija sa Ciganima i Bugarima....... ostace vam samo 2 regije: juzna Srbija = Sumadija i severna Srbija = Beograd sa okolinom
Oni koji žele da podijele i da unište Bosnu i Hercegovinu,zvao ih ti kako ti volja,oni jednostavno hoće da ono što su zauzeli ognjem i mačem i zločinom da to sad bude samo njihovo a oni malobrojni što su izvukli žive glave i pobjegli negdje drugo da tamo i ostanu i da se nevraćaju na svoja vijekovna obitavališta.Takvi NE ŽELE uopšte nikakav razgovor,to je njihova politika i tačka,oni NE ŽELE približavanje stavova,njihova propaganda traje već preko 15 godina,ona se ugleda u tome da BiH nije njihova domovina,da sa drugim narodima nema nikakvog,nazovi suživota,ni jedni pored drugih,da se oni koji su otišli sa svojih ognjišta dal milom ili silom nevraćaju,oni koji se vrate svojim kućama su izdajnici...... Ma znaš ti to kršćanine sve,ali....Kažeš\"oni bi da ta BiH bude malo i njihova\"pa oni to NE ŽELE i ti si toga svjestan,daj primjer,možda griješim. Dakle NEPRIJATELJI BiH jednostavno NEĆE DA IM BIH BUDE I BAREM MALO DOMOVINA,ako to nevidiš onda ti nemogu pomoći. Poštovanje.
nedamo kolijevku ;) buuuuuuu ha ha
Sta cemo sa Srbima i Hrvatioma koji su takodje Bosanci i Hrecegovci i koji ne vole kako VI hocete da uredite VASU BiH. Recimo, oni bi da ta BiH bude malo i NJIHOVA tj. da umjesto mandata da preko kafe i tastature definisete VASE malo razmislite o razgovoru sa NJIMA kako bi se VASE priblizilo NJIHOVOM i tako sprijecili da to NESTO ne postane NISTA.
Hercegovina 29.10.2009. u 15:29 Hahahahahahaha... ostase zalupani istocnjaci i bez koljevke. Ni manjina nece biti na Kosovu. Nego dajte da dijelimo ovu vjestacku drzavu zvanu Bosna i Hercegovina. Dajte nam pola Hercegovine, Srednju Bosnu i Posavinu a eto vama sve ostalo. I mungose cemo vam dati dzabe! Kvazi zauzvrat sto se izbubili siptare... :) Podjele po tom principu koji ti propagiraš nema,Bosna i Hercegovina je domovina svih njenih naroda i građana i tako će biti zauvijek a takve kao što si ti niko ništa i nepita.
Ma naravno da hoce da prizna, samo malo se natezu.
Nase je, bosanaca i hercegovaca i onoga ko se tako osjeca. A srbi,hrvati i slicni koji se tako nazivaju mogu da idu u Srbiju, Hrvatsku itd...prosto zar ne!
Hahhahaahhaa samo ti sanjaj sine
Uzmes kartu Evrope i potrazis BiH, a sve sto tu vidis...TO JE NASE....a svi koji zive u nekoj zabludi da ce se taj izgled karte ikad promijeniti...nek zive :) sta bi mi bez sanjara :D
E sad po istom principu, hocemo slobodu za RS
@@Hercegovina Mislim da najvise vi imate problema sa pojmom \"NASE\". Sta je to \"nase\" za vas?
cije to \"NASE\" - NASE znaci i srpske i hrvatske i hercegovacke. problem je to sto vi pod NASE mislite MUSLIMANSKE - to se propovjeda petkom u dzamiji a onda se okolo pise o \"multikulturi\". to je problem!
Ti jedino mozes dobiti ku.rac da ga cuclas :D, a Bosnu sigurno neces...ni ti niti bilo ko drugi....ni komadic ove nase prelijepe zemlje....pa CRKNITE DUSMANI,...ali tako vam je :*
@Adi U slobodi od cega? Represije? Koliko vidim narodu je isto, samo sto ga vies ne jasu Slobini skorpioni vec albanska mafija. Sloboda je relativan pojam.
Hahahahahahaha... ostase zalupani istocnjaci i bez koljevke. Ni manjina nece biti na Kosovu. Nego dajte da dijelimo ovu vjestacku drzavu zvanu Bosna i Hercegovina. Dajte nam pola Hercegovine, Srednju Bosnu i Posavinu a eto vama sve ostalo. I mungose cemo vam dati dzabe! Kvazi zauzvrat sto se izbubili siptare... :)