Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Makedonci!
Dragi su mi makedonci...Nisu fašisti i smradovi ko svi ostali iz SFRJ. Sve najbolje...i koliko je ove godine u EU
...jel znas da je cetnicki pokret nastao upravo u Makedoniji?
Zaista nisam pratio stvari oko Makedonije(nesto malo kada su bili izbori) i kako sad vidim ispada da su Makedonci pobrisani kao politicki narod i jos svasta nesto...cija li je to diletantska ideja bila da mi je znati... p.s. jednostavno je nemoguce sve stvari pratit od jednom :(((
Ovo je nešto što Bošnjački nacionalisti nikad nece razumijeti iako se prave da to razumiju jer žrtvovati naziv države za ulazak u EU je velik korak.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/ovaj-status-tomislava-zelenike-facebooku-je-problematican-objavljujemo-ga-u-cijelosti?fbclid=IwAR3_pASa55_xQNQP1weKkgNwhGheWJ7OzA0DssLoeH0M9jW5Bu2yjfwj7uQ
Ako Bog da da se ujedine Sjeverna i Juzna Makedonija
Nikolaj2 ILI MOZDA ZETA, DUKLJ, RASKA TURSA, ASRPSKA IZDRKOTINA U NOVIJE VRIJEME.
EraDrinskog DAJ GA BABI DJIKANSKOJ. HAHAHAHAHAAAA🤣
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Sretno ljudi. Živjeli u miru i prosperitetu. Samo da rata ne bude, ludila među ljudima...
SRETNA JE ZEMLJA KOJA NEMA DODIRA SA DJIKANIMA
MuratKurat OBALIO SI TI CIJELOJ V. ALBANIJI, A RAMUSU POSEBNO
SEHER BOSNI PO HITNO TREBAJU JEDAN M.DJUKANOVIC, JEDAN ZAEV I JEDAN HARADINAJ. SIKTERISAT SDA UHLJEBE, DJIKANE I SRPSKO CVIJECE, SKUTORE., I SVA OSTALA FASISTICKA GOVNA.
Sjeverna Makedonija neće imati ništa protiv toga da grci priznaju da su samo iskompleksirana južna provincija :)
Kako ce glupani sada pevati "severnomakednosko devojce"...
@EraDrinskog Ma glupani ko ove smrdljive balije. Jake na recima, a niko ne sme izaci i suprostaviti se rezimu koji je placen da odradi posao. Glupani su sad izgubili drzavu, jer ce ih pojesti siptari. Ma ko im *ebe kevu i onako su govna.