Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akobogda ostaje žig na onim koji su počinili genocid, njihovi potomci će da ih proklinju mira neće imati u paklu.
Bravo ,pranje krvave Crne gore devedesetih završeno
Grbavicu junačku je branio Batko mentol i neandertalac Vaske.
Što se mučite, glasajte protiv!!!
bi oni da mogu ali izgubili bi puno na odnosu sa nama, bosanci su im medju prva tri u turizmu
Divno će biti čuti kmeku označenog naroda kad se usvoji, pa nijedan narod nije tako označen, Zlaja halal ti vjera, šta im uradi.
biče njima kazna na onome svijetu još malo uh zaista im ne bi im bio u kozi a ovo je samo prolazna faza
Vucic i njegovi saradnici i dalje se bore da krivicu prebace na čitav narod to jeste Srbe, on je lično učesnik rata u BiH i ne može da objektivno donosi odluke. Srbi kao narod trebaju da se distanciraju i od Vučica i njemu sličnim i da se jednom stavi tačka na sve to.
Momir B. je javno rekao da se u Daytonu nije znalo za razmjere zločina koje su srbi počinili, jer da jeste, za srbe se ne bi moglo ništa uraditi.Hajde idemo, prvo rezolucija o genocidu pa onda ukidanje onoga što je na genocidu nastalo. https://youtu.be/XS23xB-VJXw?si=Thbts3JVM3nLsN21
Nikad se Crna Gora nece izvuci iz chetnickih kandzi.
Ostaje zig genocida na crnogorskim i srbijanskim chetnicima,a i bosanskim.
znam da oni zapadno fanatici koji se klanjaju 23% koliko su im odredili njihiovi entori da vrijede za zapada ne zele da kazu d aje ovaj amandman americki ali nazalost u nasem narodu nesto nije kako treba
uvijek kroz istorijy upitna CG
Svaka cast za Crnu Goru! Crna Gora ce priznati Genozid u Srebrenici i time i svoje ucesce u Genozidu u BiH! svi znsmo da su i iz Crne Gore dolazili, ubijali, pljackali, silovali i bili dio Genozida u BiH. Zasto to Srbi ne mogu! sto ne mogu reci jest, bio je Genozid i prihvatiti proslost!
Aj nek se i to završi više
HVALA komsije svaka cast....amandmani koliko vidim i ne smetaju nesta...sve ok
Kusurica i karajlic na aparatima. ide rezolucija
Sa pvim amananima mogu š**ak obrisati nikog nece interesovati
Crna Gora je Saucesnik u Genocidu.
Moraju zbog čojstva da seru
Kakve koristi od rezolucije ako se ne spominju zlocinci
Spominju se presude međunarodnog suda u Hagu :)