Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amfilhije je još rekao da je “Kosovo crnogorsko i da će uvek biti” Cekaj, kako to sad? Zar nije srpsko i uvek ce biti? Pritom Crnogorci, po tom istom Amfilohiju, kao nacija i ne postoje, Crna Gora je samo teritorija na kojoj zive Srbi, a Kosovo teritorijalno nema nikakve veze sa Crnom Gorom, to je valjda nesporno. Sada odjednom ne samo da su Crnogorci nacija nego je i Kosovo njihovo. Sta ce reci veliki smeker i faca Vuk Jeremic na ovo?
\"...Amfilohije je još rekao da je “Kosovo crnogorsko i da će uvek biti”...\"(kraj citata). Ovo je veoma zanimljiva izjava. Naime, u Srbiji se već duže vreme tvrdi da \"Kosovo je Srbija, i uvek će biti\". To piše čak i u srpskom Ustavu! Albanci sa Kosova tvrde da je ono njihovo, i u takvom uverenju su proglasili svoju državu (koja je priznata od 1/4 sveta). Pošto sada već tri subjekta tvrde da im pripada Kosovo, biće zanimljivo saznati kako će se rešiti ovo pitanje. Albanija i Makedonija se još nisu izjasnile po ovom pitanju, kao ni potencijalni drugi zainteresovani... Na Balkanu još dugo neće biti dosadno!
MA ĐUKANOVIĆ JE KRALJ! ;-) KOJA MIRNOĆA, VOKABULAR, PRAVI DRŽAVNIK I STRATEG, JAK JE KO BETON, A ČETNICI NEŠTO PRDENJAJU S \"ULTIMATUMOM\", A MIJAAAAOOO NE SMIJU CIJUKNUT ĐUKANOVIĆU - KRALJU! ;-) ČESTITKE REPUBLICI KOSOVO!!! ;-)
,,Dodik i Arnon Intenziviranje saradnje RS-a i Izraela Predsjednik Vlade RS-a Milorad Dodik i ambasadorica Izraela za BiH Amira Arnon izrazili su opredjeljenje za inteziviranje saradnje između RS-a i Izraela, na privrednom, kulturnom i naučnom planu, kao i uspostavljanje saradnje u oblasti turizma.\" FASIZAM FASISTIMA