Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba idite vise u pm dosadnu i virus vise glupi, sta ste se digli koji klinac, svake godine umre ljudi od gripa i virusa i sad kao ova nesta opasna mrssssss mrssss
Pola Crne Gore hahaha
Ma ovo je pusteno iz labaratorije garant-cilj Kina i drasticno usporavanje rasta u bilo kojem sektoru..to je plan jos od 80-tih a,jos ovi u petu presaltali Kineti poceli po Evropi glavni investitori biti narvno kako nikad ne bude 100% kako hoce-malo se otelo kontroli pa se ovako rasirio po svijtu brzo.
Samo da ne bude zaraženih. Sretno im bilo
Gdje su ovi sto ne vjeruju sebi koju boju ociju imaju?? Ne sirite paniku..😜😜..
Sutra 8.Mart Simpson Bart
Treba zabranit sva okupljanja,rizik je velik