Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to za Smrdalje nista.njih vise svake godine umre od trihinoze
svake godine u isto vrijeme po nesto cudno nam se desava. a za sve to se koriste razlicite zivotinje i insekti. znamo li izracunati 2+2?
Sabane nije tebi niko kriv sto si sharplaninac iz Rozaja, pa se ne snalazis ispod 1000 metara nadmorske visine. ljakse da je bosni vojvodina gdje bi joj kraj bio. mjenjam sva navedena mjesta za zenicu kakanj, olovo, Vares, Ilijas isl.
Bosnjama ne trebaju nilski komarci, oni umiru od virusa gluposti.
@ako Ne gorimo mi od ljubomore, uostalom o kakvoj ljubomori govoriš!? Ne mogu navesti apsolutno niti jedan konkretan razloga, da bih mogao reći, da simpatišem Srbiju i nakazni narod koji u njoj živ, a kamo li da sam na nešto ljubomorani! Ne davno sam prošao rutu Mali Zvornik-Loznica-Novi Sad-Čenej-Kula-Crvenka-Kula-Bačka Palanka-Ilok, vjeruj mi ništa impresivno, sve jad, bijeda i nekakav težak vazduh, iako je bio sunčan dan. Zapitaj se, da nas umjesto ljubomore, možda ne pogoni srdžba!?
Kakvi primitivci, e pa i SRECAN sam sto ste najadniji narod u EX-YU, sto imate najgore sportiste, sto ste prodali veru, sto zivite po wannabe turskim mahalama, KAKVA LJUBOMORA prema drzavnickom narodu prema Srbiji, strasno, izgoreste od ljubomore i zavisti.
Hade tisina budaletino i hvataj se nekog korisnog posla ! Dosta je besposlicarenja i hvatanja zjala povazdan !
Ovo su sigurno neki Nato komarci.to je neka vatikansko-katolicko-jevrejsko-mudzahedinsko-islamisticka zavera protiv nasnebeskog naroda.opstepoznato je da je ceo svet protuv nas smrda
samo deri zapadni nile
To slabo se prodaje autan protiv komaraca pa sad su oni na redu...
Komarci imaju krila ,preko Drine i eto ih u P i H ! Vrlo brzo bi i vi muslici mogli imati isti problem !
nesmije na nas bosance
nek\' pocrkaju svi
IMA LI NEKO senilan u klix redakciji? jeste li zaboravili da ste već nekoliko puta objavili ovu vjest?
jadni cetalji genocidasi fasisti ciganija srbi...svi ih mrze i preziru,u.bijaju ih sa svih strana a sad jos i komarci...
Malo, malo. Iskreno se nadamo, da će ih biti mnogo više, kao i da će pandemija pokositi i dobar dio nakaza iz tzv. RS.