Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ću vam prevesti: bili smo genocidni, sada smo popušili za Kosovo i BiH, pa ću vam što konfuznije ovo ispričati kako ne bi odmah skontali i je ba li mi majku vlašku.
@palamar1975 Sve je to dobro dok nam to poručuješ na Bošnjačkom i uz to još o Sarajevskom portalu... Da li je tebi "glavni grad" Beograd, valjda se ne bi sjetio da nama ovdje kenjaš po portalu :) :) :)
vjerovatno jedan od najvecih IDIOTA svih vremena kojeg je BiH izrodila, inace rodjen kod Bugojna, pa se vratio "korenima".. zao mi je srbije sto ga imaju za predsjednika, ali samo nekih srba, ovi ostali bas njega i zasluzuju ;)
Cestitam na “uspehu”
@federalac2000d Dobro si, kad skontas kakve ih budale karaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolje je da svi sve izgubimo, da bismo ponešto dobili, jer to može biti jedina pobjednička formula", rekao je tom prilikom Vučić Logika psihića koji jaše Srbijicom
Sonja Biserko kaže:kompletna istorija srba je je jedna velika laž.
Kad Kosovo uđe u Interpol ove ili iduće godine Kosovo će prvo dati potjernice za srpsko rukovodsvo Vućića,DaČića,Nikolića i ostale za organizovanje genocida nad Albancima na Kosovu kao i za hiljade srba koji su ubijali Albance,silovali hiljade Albanki zapalili preko 200 hiljada kuča koje su prethodno popljačkali i protjerali preko jedan milion Albanaca sa Kosova.
Kesicu tjeraj ovog Aleksandra Shpcica neka cera krmad i stoku na ispasu dokse nije dosjetio da uzme Kalas
Kad je Srbija potpisala kapitulaciju 1999.god.u Kumanovu zbog genocida nad Albancima na Kosovu obavezala se da prihvata sadašnje granice Republike Kosovo,da se srpska vojska i policija povuku sa Kosova,da se sa Kosova povuku sve paralelne srpske institucije. Danas Kosovo ima sve atribute države od svoje vojske,policije,diplomatije,carine,školstva, masmedija.Srbija nema više nikakve ingerencije na Kosovu.
Kad je Srbija potpisala kapitulaciju 1999.god.u Kumanovu zbog genocida nad Albancima na Kosovu obavezala se da prihvata sadašnje granice Republike Kosovo,da se srpska vojska i policija povuku sa Kosova,da se sa Kosova povuku sve paralelne srpske institucije. Danas Kosovo ima sve atribute države od svoje vojske,policije,diplomatije,carine,školstva, masmedija.Srbija nema više nikakve ingerencije na Kosovu. diplomatije,carine,školstva,masmedija
A jesu ih ponizili tad...kontali mogu sami protiv svih
@banana69 koja si budala, mati draga..procitaj jos jednom sta si napisao.. ne vrijedi trosit papir ..
vuk dlaku mjenja ali ćud nikada
I ovaj poceo da se drogira
Cini mi se da Vucic sugerise medjunarodnoj zajednici da bi kaznene mjere EU prema Kosovu ukljucujuci valjda kakve sankcije i izolaciju dovole Kosovo u gubitnicku poziciju i ucinilo ih ravnopravnom partneru Srbiji, a onda bi Kosovo bilo primorano praviti ustupke Srbiji i pristati na promjene granica. On ovo naziva pobjednickom formulom. Bude li Evropa pristala na mijenjanje granica na Balkanu vatra ce se prosiriti na cijelu Evropu, a onda i svijet. Imacete 3 svj rat.
eto materijala za Kesića...
Ha, ha cuj pobjednici!Ako neko ne zna potjerao ih austrijanac na krf!Bjezali sve se opancima u guzicu sutali.Bili dole 3 godine i , kada se rezultat rata znao, oni su u "herojskom jurisu", oslobodili srbiju!Okrsaja nije bilo nego sporadicnih jer se austrija povlacila!Cuj pobjednici ,a,ha,ha
Frajer je ogranicen ko sifonjer.
Albanci kažu da je Kosovo njihova zemlja- Dardanija i ja im vjerujem
Ludi smrdin!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top