Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li Rusi veto uloziti na vojsku Kosova ??:))))
Iskoristicu priliku da cestitam Nezavisoj Drzavi Kosovo formiranje vojske Nezavisne Drzave Kosovo. Na prethodnoj cestitki su mi skinuli + pa reko da ponovo uputim cestitku.
12 hiljada protjerani Albanaca iz sjeverne Mitrovice nisu prodali kuće i jedva ćekaju da se vrate u sjevernu Mitrovicu.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
i tu ce onaj smrad da manipulise aa svijetom i istinom SANU ... samo nije on milosevic koji je bio jos veci Istinoljubac SANU
zabijanje kite u srpski pakashendo
Da ti kazem nesto otvoreno, da ti kazem nesto otvoreno.....KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pušiona... ko drugom jamu kopa,kad tad ce sam u istu upasti.. upravo to se desava srbiji i srbima sto su drugima planirali.
a Rusija moze oduzeti krim sad ce Srbi reci da je to OK a pravoslavci su i u Ukrajini.I ja mislim da je ovo samo predstava i da Rusija nece ulaziti u veliki konflikt sa Amerikom zbog Kosova jer je sigurno dobila Krim u zamjenu za kosovo
Prvo piše Sednica pa Sjednica...
I šta poslije zasjedanja? Šta mogu uraditi? Jedno veliko NIŠTA! Albanci će napraviti vojsku, imaju podršku EU i SAD-a. To je sasvim dovoljno! Srbija može sve samo ispratiti očima sa druge strane granice i to je maksimalan domet. Kosovo je de jure i de fakto DRŽAVA. Pa kome pravo, kome krivo...
@shomy9 retardu glupi, hajde pokrij se ushranom ponjavom.
@shomy9 Ne vidim kakve veze RS entitet ima sa temom o Kosovo Republici? Kad vi budete država, onda će te koristiti svoju valutu imati svoju banku, svoja državna dokumenta, itd. A do tad će te biti jedan entitet koji nema ni teritorijalni integritet.
Gdje su vam braca Rusi sada hahahaha
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Jeebes Albance. Sto Albanci pokusaju i urade, Srbija se nama sveti i pravi nam probleme. Najlakse je nesto razjebati ali tesko je nesto napraviti. Srbija je u istoj situaciji kao i BiH. Srbiju jeebu siptari i i koliko god se trudili, šiptari to razjebu jer je najlakse pokvariti. U istoj situaciji je BiH. Godinama se nesto stvara (koliko -toliko) i onda dodje Dodik to za jeedan dan sjebe . .
Zašto Bošnjaci podržavaju Kosovo, a s druge strane se dižu na zadnje noge na spomen RS ili HRHB? Zašto se svaki separatizam ne gleda jednako, bio on albanski, srpski, hrvatski, ruski? Ne, nego svi gledaju i podržavaju samo ono što njima odgovara.
Kosovo je bila Autonomna pokrajina u doba SFRJ, i imala je po ustavu SFRJ prava kao i republike. Takozvana RS je genocidna tvorevina, koja nikada nije postojala, i koja ce neminovno nestati.
"Predsedavajući Vijećem sigurnosti UN-a iz Obale Slonovače" Drogba ponovo trpa?
Ni najveći Srbomrzac ne bi Srbiji izabro Vučća.Ebe ih tip grupno i pojedinačno.