Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Bošnjo šuti i pušta da ga šišaju 🐑
@Akihabara bošnji je dobro, pokazat će na izborima
Pa sta treba? Da se okupljamo kao ovi i sirimo korona virus? Pa ovi ce tek za 14 dana vidjet kakav ce propast novozarazenih imati. Treba i nama jedan policijski sat ali od 19h, drukcije se narod ne moze obuzdati.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"Kosovo je srce Srbije"? Najavljen policijski sat radi koronavirusa a ovi skandiraju Kosovo je srce Srbije? Boze sacuvaj.
Opet sranje u ruandi
Tek ce im sad poslije protesta korona eskalirat
pa glasali ste za Vucica gdje je sad problem ?
(Niste) glasali, eto vam ga.
pokorit se srbi morate,hajd sad kucama i ne izlazite dok vam vucic nedadne znak desnom svojom gubicom,budite poslusne ovce kao mi bosnjaci,ugledajte se u nas.
Bravo.. vucic ce skontat kako ce i izetbegovic, covic, i dodik. Da Srbija i Bosna nisu njihive, nego nase
Historija Srpskih Vladara je strasna vecina su zavrsili i kaznjavani od strane sopstvenog naroda . Plaho puno se osile a narod ko narod nije Kineski narod ne voli plaho da se siluje i zatvara, "Kineska demokratija" nije nesto sto treba da ostali vladari slijede
PODRŠKA IZ SARAJEVA !
Sad ce I ovi nasi prepisat od beogradA sve
Šatro,a ubio na izborima.Šuplja.
u Srbiji imaš Vučića i protestante koji bi poslali vojsku u Crnu Goru i na Kosovo. Kakvo divno društvo😂😂😂
Srbija je danas moralna crkotina koja je samu sebe osudila na dugotrajnu neizlječivu bolest, smrt u mukama i smradu koji se širi; tvorevina koju ne treba potcjenjivati, budući da je, sa ovakvom vlašću, potencijalni izvor sukoba. Možda podsjeća tek na umišljenog psihopatu, ali zašto takvom dozvoliti da vam makar pokvari dan. Razoružana i nemoćna, moli za pomoć navodne prijatelje ,Kinu i Rusiju.
@fbUser1593172510 Srbija je fizicka gromada na brdovitom Balkanu a moralna gromada u cijelom svijetu..Vazda spremna svjetskim zlikovcima stati na put po bilo koju cijenu..Od Turaka do ovih zadnjih iz novog svjetskog poretka..Ovi zadnji polako nestaju sa scene i tamo gdje su nastali u SADu ..a i onim prvim pamtimo..lakapo samo dajgle!
Dajte Acu Dramatičnog da nam saopšti o još jednoj pobedi Srbije nad silama mraka.
Srbo-srbijanci pucaju po šavovima i mimo njih; njihova se srboslavija/Jugoslavija u posljednih tridesetak godina svela na Republiku Srbiju bez Kosova i Metohije, a unutar takve Srbije pulsiraju dva ozbiljna autonomaška pokreta: Vojvodina i Sandžak! Srbija je već manja od Beogradskog pašaluka, a još nije gotovo. Republika Srpska, bez obzira na slovo Daytona, ipak je samo hladan oblog i slaba utjeha terminalnoj fazi srpske države.
poslije ovog cetn..ika doci ce drugi i tako redom djikaniii su to.