Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj bradavice mozes jaknu okacit
Probija potkošulju
( ¤ ) ( ¤ )
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najgore je kada nasa sirotinja pokusaca zezati Srbiju i Beograd. Ljudi obezbjedili za mjesec dana 8 miliona vakcina. Vakcinisali skoro 50 hiljada nasih gradjana iz svoje dobre volje. "Nasi" isprosili 50 hiljada vakcina, kupili 0. Medju najgorim smo na svijetu i mi kao zezamo Srbiju. Na nasu zalost za nas su Svicarska trenutno.
prava karleusa kerusa
Opitni poligon za sitne pare.
Bar prenesite vijest kako treba. Ovo nema veza sa 25E pomoci. To ionako dobija svako na racun. Vaucere je dijelio trzni centar za kupovinu u trznom centru. I djelice narednih dana. Vakcinises se i dobijes vaucer 20-40E za kupovinu u TC-u.
Pozdravio te Vranjes
Jadnice CECA TI IDOL HAHAHAH, NIKADA NECES BITI KO ONA, DZABA POKUSAVAS
Vakcina korona party,guzva ko u Puracicu na vasaru..,
Šta rade za 20 ojra koliko je Vučko obećao.
Vjeruje u kUronu = neuracunljiv. Spas mu je jedino pelcovanje protiv zivota
Billovi nadolazeci robovi...
Ova kurava je bila antivaxer.. al kad vučko nazove i rekne da ode primi malo vitamina umjesto vakcine za neke bjedne parice a onda će njeni fanovi a kad kažem fanovi to su dječica 13,14,15 ,18 godina starosti, koja će sad htjet primiti otrovnu vakcinu zato sto je jedna kurava preko koje je prešlo iljade salgija primila vitamncica..
Otrovma vakcine, glupsone jesuli zavrsi prvi osnovne ili gas trebas ponavljati..
Koji kretencic iz Klixa forsira tu rijec "tucnjava"?
sad ce te bot banovat do godine 😂😂
Bradavica ko malo kolo na šporetu !!!
Otkud nje ? Ja sam mislio da je ona turbo imuna .Obzirom da se redovno vakciniše.
Poenta je da ako balkancima pustis nesto na volju i na savjest napravit ce haos i njesra, moras im samo nametati, servirati, pod prisilom.ne zna narod drugacije nego kandzijom cao cap
Vekika licnost hahaha,boze me sacuvaj.