Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo ogledalo sistema koji ne funkcioniše tamo gdje treba - kod ljudi. Kad treba ljude zaštititi onda su svi nemoćni, nema sredstava ili su nedostatna i sl. Kad je ovima što kao upravljaju državom, onda ima svega, privreda se razvija, svima bolje (možda u njihovim krugovima) a u ljude se ne ulaže.
I da kazem da se ovi pozari gase svim silama po olujnoj buri? Koji je razlog da se ne gase vec danima pozari po BiH?
Moraju uduplati vatrogasne postrojbe za iduću godinu. Nema im druge.
Da smo jos bivsa Juga i da smo slozni kao sto na zalost nismo, ti bi se pozari za 24 sata svi pogasili... ovako ga svi na svoj nacin pusimo
@moravesorab e glupane to je mlazni avion koji se puni na suhom i dugo traje,druga stvar je sta baca sa velike visine pa doslovno magla padne na vatru a trece je da nije pogodan za brdovita dalmatinska mjesta
@bureksir5 bolje ne lupetaj.Prednost aviona Berijev je da u niskom letu iznad mora ili jezera kupi vodu, pa obavi više dejstava po ugroženom području za kratak period. Vjetar mu manje smeta no kanaderima...Nema boljeg aviona za primorska mjesta od ovog aviona. Osim toga može se koristiti i kao transportni. Sigurno su naprtnjače bolje jer su NATO :).
Spustite cijene na realne, a ne da koljete bez noza, pa cete mozda imati manje pozara. Moras imati na umu da uvijek ima netko tko drzi ravnjacu i ravna, ma koliko ti mislio da si nekoga zakinuo, zeznuo i sl.
@Abdikant ejs!
@Abdikant - a veza jedno s drugim je što ????
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vatra ne pita koje si vjere nego guta sve redom do cega dodje. Sretno svima!
@moravesorab . . . A zašto taj ruski kanader koji sigurno nije u Nišu ne gasi oko Trebinja i Ljubinja ako već ne smije u Hrvatsku ... ? ? ?