Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žalosno
Garant neka braca albanci
Stanje redovno u Ustašistanu...
Droga, narkomanija, ubistva. Druze Tito pravi cemo te opet od blata. Legnes pijan u parku, probudis se ides dalje. Hajde danas odkljucane kuce zaspi.
Hajde Ne seri I Ti I Tito.
Zamisli kako je majkama tih momaka. Jednoj majci sin pod zemlju, drugoj majci trojica sinova ubice.
Jajare 3 na 1 I opet noz...pu pu
Evropljani se inaci groze komsijama iz Bosne,kazu sabanluk,seljakluk,primitivci a nema gorih kao preko sAve i preko Drine..ali njima je Bosna ruglo i primitivna
Split je odavno grad narkomana i kriminala. Na Lovrincu, na Lovrincu. Cili Split je na Lovrincu. Kriminalci, mafijaši, lupeži i drogeraši. Na Lovrincu tu je disko. Svi smo mrtvi, umrli smo. Psihopati, pedofili. Na Lovrincu Split je cili.
znaci nije samo kod nas lose i kod komsija je haos