Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pokušaj ubistva i tako treba da bude tretiran. Sta god čovjek uradio ne možeš ovako nekog na podu udarati
Mozda je zasluzio
Edin Ramić za sirotinju. 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da se ovo u Sarajevu desilo NATO bi nas bombardovao
Napalmom....
Predvodnici euro integracija, ja kao Bošnjak sam IZNENAĐEN i uvredjen!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Klasicni opis "mangupa", 6 na 1 HAHAHAHHAHAHA..a ovi okolo umjesto da su po kamen pa mu facu razbiti, da do kraja zivota na slamku jede, pu....
da mog sina ovako udario nebi sabaha docekao , oko za oko zub za zub
Pa ti puštaj Hrvate iz Bosne u Slavonski Brod. Svi znaju u Hrvatskoj o kome se radi
Uvjek sam rekoa da mi kao Balkanci ne pripadamo Evropskim narodaima njiihovim nacelima standardima mentlitetu.Mi smo nastojbina" divljih plemena sa Karpata Poluaziskog otoka Perziskog zajiva.Mi smo protjerani prognani prokleti.Nas kod ne odgovara nijednoj civilizaciji.Od Mezopotamije do Rima i Carigrada .Mi smo divljaci.Necivilizirana prosta nedogojena stoka.
mi glumimo miroljubivost do trenutaka naseg nasilnickok izivljavanja nad slabijim nejakim nemocnim..pokazatelji su nekoliko zadnjih incitanata sa starcima retardiranim beskucnicima djeci u skolama do ovog beskurpuloznog divljastva..mi smo samo javno humani"nasa perecepcija ne odgovara nasem Pravom stanju..podatci su porazavajuci nase tz. "dobrocinstcvo je "Flolskula za sire mase..Laz...Nase drustvo je bolesno.
Ovo su bosanci
Onoga krupnog krkana što nogom udara u glavu, a čovjek već leži na zemlji, to je očit pokušaj ubistva, na doživotnu robiju.. Možete misliti kakav je to miš, eto ja imam godina dosta al stao bih mu na crtu da ga naučim pameti.
Šta je ovo ovako? Nebi ga ni u Bužimu ovako ubili.
Šta kaže Sanja Vlaisavljević za ovo mučko prebijanje Djeda Božičnjaka, a nije se desilo u Teheranu
Joj da je ovo bilo u Sarajevu hrt bi napravio specijalnu emisiju, ovako će biti "od ranije poznati policiji i deda mraz i bufon"
Ovo je neki nastavak obracuna od ranije
Jingle head, jingle head....
U hrvatskoj vladaju navijacke bande,nema grada gdje ih nema i gdje nisu spremni na obracun.ovo nebih pisao da se nisam nasao u krivo vrijeme na krivom.mjestu i naravno zavrsio na hitnoj jer je bio dovoljan samo krivi pogled.po meni Mokosica najgora sto se tice huligana,brutalni su,beograd je nista za ove kad bi se gledao prosjek
Mokosica naselje od 7 tisuca,sa jedne strane 30ak bbb na drugoj 50ak aktivnih torcidasa,ne biraju se sredstva ,vrijeme ni mjesto obracunavanja.palice,baklje,kamenja se smatraju pod normalnim tamo a nisu rjetki ni pistolji pa cak i podmetanje bombe.
Majmunijada slavonska. Šta drugo očekivati? Ovo su neka čovjekolika stvorenja.
Santa down
« Ljutko » zaboravio odijelo…
Ovako su mene ustaše u Makarskoj pukli kofol talijane neke tražili...
Torcida nema muda 1 na 1 nikad,bbb su za njih gospoda