Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zajebi brate ove evropljane i amere, sto nas izdase ovi nasi Crnogorci..., a evo jos malo i Bosanci, kuku lele zalosna ti majka!
@Jaoo STVARNO SI DALABU, JAOOOO ZIVJELO KOSOVO
jaoo, koja si ti budala, e blago tebi operisan od pameti
KosMet ce biti oslobodjen mnogo brze nego mnogi sto zamisljaju.Amerika povlaci svoje trupe do kraja ove godine.Sponzori zapadni SAD/EU nemaju para da odrzavanje ove arnautske skalamerije.I bez ucesca vojske Srbija s speciajlnim jedinicama za mjesec dana je sve zavrseno i zakoni Srbije funkcinisu.Ubrzo ce da se ovako nesto i da realizira.Putin je rekao da ce mnogi da zazale zbog KosMeta a Putin drzi do rijeci kao do svetinje.Interesantno d aarapske drzave niposto nece da priznaju otimanje KiM od Srbije a u UN vidjesmo zbog Rusije i Kine nema sanse da nesto urade.Jaooooo sto ce biti frtutme preko Prokletija heehee