Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ova servska gamad ne kapira šta je genocid?Apsolutna je namjera Servije da počini genocid u Bosni,Kosovu i Hrvatskoj a koji je djelimično uspio(republika genocidna i sjever Kosova).Čak i samo namjera je dovoljna za karakterisanje zločina kao genocid.
@PradBitt Sto bi vas volio vidjeti smradove poput tebe i ove bolesnike drugove ti na liniji fronta,jajare ste vi najobicnije,lako je smrditi ovdje anonimno pisati,izadjite majstori u realnost pa pricajte sta,dodjite kod nas ovamo da vam cujemo glas.Ne gine vam relacuja Sarajevo Tuzla vrlo brzo tu cete imat sve sto zamislite.
Kad ti dvoje kaže da si pijan...lezi pa se valjaj.
Sve što bi Bošnjaci trebalo da rade, ovi na Kosovu urade. Svaka čast. A mi ih ne smijemo ni priznati, sramota.
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Milorad Dodik i Aleksandar Vučić proglaseni kao persone non grata u Albaniji
Bolesna nacija, sta drugo reci za genocidaše
Dobrih nam istocnih komsija. Kud god podjes osude za ubijanje komsija. Karcinom Balkana
ovakvoj srbiji treba sve najgore radit oni su stvarno poremeceni svima nesto prijete cak nekim vojnim paradama prijete nato paktu,nekim,avionima,tenkovima,kako im ne dojadi samo svoju djecu slat u smrt je kako postoje oni su nejaka nacija,cak i prirodnim putem nestaje ih 50000 godisnje
Naravno da je pocinila genocid i na kosovu i u BiH,nego nasi uhljupi nisu znali kako da ih sjebu
to su trebale i ujedinjene nacije davno da urade jer srbija je u svim zemljama ex yu napravila genocid a u nekim pokusala
Koji kur.rac ste svi navalili na srbe... niko na srpkinje
Zašto niko ne voli srbe???😭😭😭
@gooUser10298275x323 'svi srbi u jednoj državi'. To je odgovor
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Ja sam cuo da su mozgove albanaca prodavali i ugradjivali bosnjama tako da se iq komplet nacije digne za 20%. Istovremeno s manjkom albanaca prosjek iq u Srbiji se digao za nekih 20%, slozni su analiticari u tim tvrdnjama 😁😁😁
ovo je vrijedjanje zrtava holokausta. Zna se pobogu sta je genocid, kakva srebrenica i kosovo.Aušvic, gdje se ubijalo i mlado i staro, muski i zene... A ne u srebrenici gdje stradalo 3 milje vojno sposobnih muskaraca, i par civila.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Nevjerovato gdje vas je dovela ideja 'svi srbi u jednoj državi'