Bivši partizanski major
0
Umro Simo Dubajić
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\" sve vise srbadije nema novca da plati psihijatra pa dolazi lijeciti svje komplexe na sa-x. sto ne prodaju ono nasljedstvo po anatoliji sto su im pradjedovi (janjicari) ostavili.rodbine 80% ovih sto su ih turci doveli za sobom da obradjuju opustjelu bosansku zemlju, daju trecinu i nevinost svojih djevojcica ima rodbine po anatoliji. i pored svih tih komplexa nisu 1992 uspijeli da uniste bosnjake i sto je jos gore nisu uspijeli da odvoje 70% bosne i pripoje srbiji tako da moraju jos jednom ratovati a prica semedju njima da nema vise jna. srbadijo pozdrav od pretis.ba igman.co.ba \"
Doceg se doslo da se u 22 vijeku pravdaju ,ustase i sovinisti \' da javno i sasvim smjelo optuzuju Partizanske majore koji su se odlucno i hrabro suprostavili velikom nacisti [ hitleru],koji su djubradima donijeli slobodu i mir koji su uzivali 50 godina u predivnoj YUGOSLAVIJI, a sada pogana,pismena gamad stu[pila na vlast i zeli da obruka sve sto je casno i posteno bilo u proteklom vremenu ,Zaista je od ,BOGA\'sevap i velika svetinja uvesti u zakon ;RAT I RATNO STANJE kao radnu obavezu i skolstvo i to svake druge godine,kako bi se zemlja,zrak i nebo vec jednom ocistilo od POGANOSTI !!!!! Ponos i dika \" REPUBLICI SRPSKOJ \"
E bas je ovaj Dubajic , najvise cettnika pobio, tako tada bilo kod partizana da najzesci moras biti protiv svojih...
koje godine je simo zamijenio kokardu za petokraku i sajkacu za sapovku? cek da pogadjam, kao i svaki cettttttnnnik nosioc partizanske spomence, to je uradio 1945, poslije genocida u foci i masovnog prelaska cettnika u partizane
Simo zahebo ustase po 2 put.
ruke ti se pozlatile Simo brate nek si pomlatio stoku ustasku to su gowna sve bila svakako po sumama i gorama nase zemlje ponosne idu cete partizana slavu borbe pronose....zivio drug Tito i Partija..
Simo nije dobar Srbin . Dobri Srbi su u glavnom iz Jasenovca i podrucija Stare Gradiske .
Simo HVALA i laka ti Srbska zemlja.Osvetio si barem malo onih milion i 400 hiljada nasih mucenika .
Kud ne pobi sve, kad su ih vec Saveznici sutnuli nazad da odgovaraju, samo Tale tad nije imo vremena za duge postupke kao ovi danas u Hagu..
Steta sto nisi satro i mladomuslimansku stoku i teroristu baliju izmetbegovica
Đubre je izbjeglo ovosvjetsku kaznu, ali neće izbjeći Božiju. Neka vječno gori u Paklu!