Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVKA DABCEVIC udata Kucar je srpkinja iz Hrvatske IDIOTSKI NEPISMENI KOMENTATORI. Da ponovim srpkinja Savka Dabcevic. Posto vam je svijest opterecena nacionalizmom onda i ona srpkinja mora biti hrvatica, e jadni idioti. Toj srpkinji je domovina bila Hrvatska, jel\' mnogo cudno, more bre.
Neka joj je laka hrvatska gruda.
To je ta o kojoj se pricao onaj vic u kome su joj rekli da joj je kcerka rodila crnche, a ona precula da je srpche pa pala u nesvjest. :) Pokoj joj dusi.
Pokoj dusi.Ostaces zapamcena kao jedan od najvecih boraca za slobodu i demokratiju.Porodici sucut.
kako nisi cula ? 1991 i 1992 ako si bila u Bosni, cula si, kroz topove i tenkove ..
KAKO JA NIKADA NISAM CULA ZA NJU?
Preteca Tudjmana i Milosevica je bila veliko srpska politika. A na golom otoku je bio i ljudina od Stjepana Mesica.
Ma preteče Tudjmana su bili ovi kao Savka. Ustaše, jašta. A fašisti su fašisti, ili ustaše ili četnici ili mladi muslimani. Goli otok je zakon, šteta što ga sada nemamo, bio bi malen.
da je uspjela 1970 , Dzuro, Dzemo i Hamdija bi Bosnu pripojili ostatku Jugoslavije [tada su u Srbiji bili na vlasti Koca Popovic, Latinka Perovic, priv koji su se zalagali za, kakvu takvu, trzisnu ekonomiju].. Hrvati nebi dobili one silne pare za razvoj turizma na racun Bosne i ostalih, tako da bi Bosna i tu ucarila.. steta sto ne uspjede
nije ustašica,partizanka koja nije htjela velikosrpski teror u Hrvatskoj
Pokoj joj duši, ali nije li ona bila ustašica?
Neka je lahka zemlja nasoj hrvatskoj sestri!
eeeeee da je uspjela 1971 sve bi bilo drugačija danas!!!
ode legenda... RIP