Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek joj je laka zemlja, pozdravi nam Druga Tita
@BiHer Nadam se da ces i ti uskoro nadjubrit zemlju.
Znaci Djozef Tito Broz odstranio Djovanku Budisavljevic iz svog zivota 1977 godine, nesto malo poslije likvidacije Dzemala Bijedica i njegove supruge. Koja koincidencija?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudski je iskazati poštu, s toga, počivaj u miru..
PASALUCKA VLADA ODLUCILA DA JE SAHRANI PORED TITA, ISTOG ONOG KOJI JE JOVANKU BUDISAVLJEVIC TRI GODINE PRIJE SVOJE SMRTI, TACNIJE NEKOLIKO DANA NAKON LIKVIDACIJE DZEMALA BIJEDICA, ODSTRANIO TOTALNO IZ SVOG ZIVOTA I NIJE JE ZELIO VIDJETI NI NA SAMRTNOJ POSTELJI. Razlog je navodno jer mu nije zeljela donjeti casu toplog mlijeka prije spavanja. Ovo je zalostan dan za cetnicki pokret!
Aleksandar Rankovic i spijun sovjetskog NKVD je doveli iz Like na Dedinje direktno u kucu ozaloscenog Broza, kojem je netom umrla supruga Zdenka. Kad su se tajno vjencali uz kumove Rankovica i jos jednog Srbina, Titu je bilo 61 godina, a Jovanki 28 godina.
Jovanko,Drugarice,neka ti je lahka zemlje i pozdravi nam Druga Tita! RIP Jovanka!
ipak mnogo je voljela proletera Titu kurvarcinu,nek joj je rahmet dusi!
Nek ti je laka zemlja drugarice Jovanka .
Dio si nase istorije, i neka ti je laka zemlja...
Šta uradi sa Džemala Bijedića ova kvislingašica!? Ona nije zaslužila da se spominje u medijima!
RIP Jovanka!
Obraćanje Saše Broz donosimo u cijelosti. ..dragi mediji , ako ste već desetljećima u stanju kopati po nečijem životu i ako se ponašate kao da znate sve i ako ste u stanju konstruirati i objavljivati " life story" prema političkim i kakovjetarpuše prilikama... Onda ste nekim čudom propustili informirati naciju da moj djed nikada nigdje i nikome nije rekao gdje želi biti pokopan. Da se mene pita odavno bi bio blizu mene u Zagrebu koji je tako volio. Bio je građanin svijeta ali u prvom redu Hrvat! Također vam je promaklo da zadnjih 11 godina života mog djeda ( kažu i mnogo duže ali ja pamtim toliko) Jovanka nije bila prisutna niti na jednom - doista niti na jednom obiteljskom okupljanju. Djed ju nikad nije spominjao. Vidjela sam ju tek jednom na sprovodu djeda, na kojem je bila isključivo jer su to tražili moj otac i moj stric. Kako je završila priča između djeda i nje zapravo me ne zanima. Niti bi sve vas to trebalo zanimati.To je njihova stvar.
Da su svi ti medijski " polipi" upućeni, kako misle da jesu, ne bi mahnito divljali po mojim telefonima i tražili izjavu. Zapravo evo izjave" Dvoje ljudi su jednom imali nešto i to nešto je jednom prestalo. Kraj priče". Ja ću ipak oprostite, svečarski, moja Sara danas ima 19- rođendan. Hvala svima koji razumiju!
Neka ti je laka zemlja drugarice !
a zar je ona bila ziva do sada, ja sam mislila da je ona davno umrla....
Nemoj ti vise mislit! :)
Hahaha i ja isto.
Tito je bio jedini Božiji poslanik za Balkan - ikada!
Eee Jovanko, prenosi Titu vijesti da ga jos uvijek najvise vole Bosnjaci, mada su Bosnjaci uvijek bili nepriznati i ponizeni od strane vlade u bivsoj drzavi. Ali eto... neka sad Tito zna.
ne volimo ga svi
Nemojte me krivo shvatiti, ali zasto mrzite Tita, jedinog covjeka koji je uspijeo ovaj Balkan da dovede u mir?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Laka ti zemlja drugarice Jovanka :(
o kakvom bogatstvu pricate!??? Tito joj nista nije ostavio, nikakvo naslijeđe... o čemu pricate... c c c
I Tako to ide UMRO TITO nece Bosnjaci Jugoslaviju ZADNJI selektor reprezentacije na svetskom prvestvu IVICA OSIM raspad ADIO. 20 year later BiH na ocaju raspada ide na svejtsko prvenstvo Bosnjaci oce cijelu BiH selektor SAFET SUSIC ..... PAPE PAPE !!!
Gore je ceka nebeski sud, sudi on, a porota najveci drug i najveci suradnik druga, Dzozef Tito i Djames Bijedic.
Branioci Aleks Rankovic i Stiv Krajacic, osudjeni.agent NKVD-a.